E-learning in Nederlands, Pools en Engels

Onze website is op zondag gesloten.

Fijn dat u belangstelling hebt voor In1keerVCA.nl.
Wij beschouwen de zondag als een rustdag. Om die reden is onze site op zondag gesloten.

Morgen zijn we u graag weer van dienst.

We wensen u een goede zondag toe.

VCA examen in Ten Post

Tussen Delfzijl en Groningen ligt Ten post waar wij regelmatig een VCA examen organiseren. U kunt hier terecht voor diverse VCA examens in diverse VCA examen talen. in1keerVCA.nl laat hier het VCA examen afnemen voor VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL. Het examen voor VCA Basis duurt maximaal 60 minuten en het VCA VOL en VCU VIL examen duurt maximaal 75 minuten. Voor VCA Basis is er tevens de mogelijkheid om een VCA voorleesexamen te doen. U krijgt dan 15 minuten extra de tijd.

VCA Dagcursus

In Ten Post tussen Groningen en Delfzijl biedt in1keerVCA.nl ook de VCA dagcursus aan. Tijdens de VCA dagcursus onvangt u van onze ervaren instructeur alle kennis die nodig is om het VCA examen te kunnen doen in te kunnen slagen. Besteld u bij ons een dagcursus dan krijgt u daar altijd een gratis e-learning bij. Heeft u de e-learning helemaal afgerond en de dagcursus gevolgd dan heeft u bij in1keerVCA.nl recht op een gratis VCA herexamen. Onze dagcursussen zijn altijd inclusief koffie, thee en de lunch. Ook de examenkosten zijn in de prijs inbegrepen. De dagcursus kunt u volgen voor VAC Basis, VCA VOL en VCU VIL.

VCA op eigen locatie

in1keerVCA.nl biedt ook de mogelijkheid voor een VCA incompany cursus. Onze instructeur komt de VCA dagcursus verzorgen op uw eigen bedrijf of locatie. Ook het VCA examen wordt hier afgenomen door een onafhankelijk examenbureau. Uw locatie moet wel aan enkele eisen voldoen die u hier kunt vinden.

Locatie

Onze VCA examenlocatie is prima te bereiken met de auto en er is voldoende gelegenheid om te parkeren met uw auto.

Bij de Molen
Eestumerweg 39
9792 RB Ten Post

 

Dichtsbijzijnde examens

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer
Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina