Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA examen Vierpolders

Wilt u VCA examen doen, dan kunt u dit in Vierpolder afleggen bij in1keerVCA.nl. Het VCA examen wordt afgenomen door een erkend VCA examenbureau. U kunt op deze VCA examenlocatie voor verschillende soorten een VCA examen afleggen en dit kan ook in de diverse VCA examen talen. U kunt een VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL examen afleggen. U kunt alleen examen doen, maar u kunt er ook voor kiezen eerst een e-learning te doen. Deze kunt u thuis maken en oefenen en kunt u in 6-8 uur afronden.

Het Examen

Wilt u aan het VCA examen deelnemen, dan heeft u een geldig ID bewijs nodig. Dit mag een Nederlands rijbewijs, paspoort of ID-kaart zijn. Zonder een geldige legitimatie wordt u niet toegelaten tot het examen. Het VCA examen wordt afgenomen op een computer. Voor het VCA examen Basis krijgt u 60 minuten de tijd. Kiest u voor een VCA voorleesexamen, dan krijgt u 75 minuten de tijd. Voor VCA VOL en VCU VIL krijgt u 75 minuten de tijd. Een voorleesexamen is niet mogelijk. Als u 65% van de vragen juist heeft beantwoord bent u geslaagd. De uitslag ziet u direct op het scherm. Binnen twee weken krijgt u het certificaat en het pasje thuisgestuurd. De volgende werkdag is de uitslag ook zichtbaar in het Centraal Diploma Register VCA.

VCA dagcursus

Natuurlijk is het ook mogelijk om te kiezen voor een VCA cursus met één van onze instructeurs voor de klas. U krijgt dan de examenstof in 1 dag uitgelegd en doet aansluitend direct examen. Dit heeft als voordeel dat u in 1 dag alle ins en outs voor het examen weet. U krijgt bij een dagcursus altijd een gratis e-learning. Als u deze helemaal heeft afgerond en de dagcursus heeft gevolgd, heeft u recht op een gratis VCA herexamen. En dat is mooi meegenomen!

VCA incompany

Bent u met een aantal personen die tegelijk een VCA examen of VCA cursus willen volgen, dan kan dit ook op eigen locatie in heel Nederland. Met onze VCA incompany cursus komt onze instructeur en examinator naar u toe in heel Nederland voor een vaste prijs. Dit kan voor VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL. Ook gecombineerd is mogelijk. U kunt met ons een datum afstemmen, dan regelen wij alles voor u behalve de koffie en de lunch.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina