Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*
Alles
Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

VCA-cursus in Amsterdam

Woont u in Amsterdam of omgeving of werk u bijvoorbeeld in het havengebied Westpoort? Ook hier kunt terecht voor een VCA dagcursus bij in1keerVCA.nl. Op onze trainingslocatie in Amerdam verzorgen wij iedere twee weken de VCA basis dagcursus of VCA VOL dagcursus. De locatie "Het Zwanenmeer" in Amsterdam Noord gelegen in het Baanakkerspark biedt voldoende ruimte en parkeergelegenheid voor onze VCA cursus. Ook met het openbaarvervoer is de locatie makkelijk te bereiken. De beheerder zorgt deze dag voor koffie, thee en de lunch. Onze instructeur bereid u voor op het VCA examen. Door middel van voorbeeld examen vragen en uitgebreide powerpoint presentatie en voldoende tijd voor vragen zorgen ervoor dat u zonder examenstress het examen doet.

Het Zwanenmeer - in1keerVCA.nl - VCA cursus

Cursus VCA Basis

Door middel van een e-learning module die u gratis bij een een VCA basis dagcursus krijgt kunt u zich voorbereiden op de lesdag. Tijdens de lesdag behandelen we alle onderwerpen waar tijdens het examen vragen over worden gesteld. De VCA cursus is bedoeld voor werknemers die geen leidinggevende functie hebben. De VCA cursus is bedoeld om meer kennis te krijgen over veiligheid, gezond en millieu. Dit is belangrijk omdat niemand gebaat is met slachtoffers tijdens het werk of het gebruik van middelen die de gezondheid of millieu schaden. Heeft u het VCA examen behaald dan is weer voor 10 jaar geldig.

Cursus VCA VOL

De VCA VOL dagcursus speciaal voor degene die leiding geven op het werk of bouwplaats. Bent u voorman, chef, uitvoerder, directeur, ploegbaas of iets dergelijks dan heeft u VCA VOL nodig. Ook ZZP-ers moeten VCA VOL hebben volgens de eisen van de VCA bedrijfscertificering. Deze VCA cursus die voor 80% overeenkomt met de VCA Basis cursus wordt aangevuld met leidinggevende aspecten zoals verantwoordelijkheden t.o.v. uitzendkrachten, werkplekinspectie, voorlichting en overleg etc. 

Het examen

Na afloop van de VCA cursus start het VCA examen. Een onafhanklijk examenbureau neemt de examens af met behulp van laptops. Heeft u een voorleesexamen bij het VCA basis examen dan krijgt u een koptelefoon. Voor het VCA basis examen heeft u 60 minuten, voor het VCA Basis voorleesexamen heeft u 75 minuten, voor het VCA VOL examen heeft u ook 75 minuten. Bij het VCA basis examen bent u geslaagd als u 26 van de 40 vragen goed heeft. Bij VCA VOL examen moet u 46 van de 70 vragen goed hebben. Heeft u het VCA examen helemaal klaar dan weet u direct de uitslag.

E-learning of alleen examen

heeft u geen behoefte aan een dagcursus dan kunt u ook kiezen voor een VCA Basis e-learning of VCA VOL e-learning. U kunt dan thuis op uw eigen tempo de lesstof doornemen en examen doen op onze locatie in Amsterdam. Vindt u dit nog teveel en heeft u voldoende kennis over veiligheid en arbo dan kunt u ook een los examen boeken. 

Over in1keerVCA.nl

in1keerVCA.nl leidt jaarlijks duizenden kandidaten op voor het VCA examen. En met succes! Dankzij ons hoge slagingspercentage komen klanten terug voor onze VCA cursus. Wij scoren gemiddeld een 8,6 op feedbackcompany en 98% van de kandidaten beveelt ons aan als een uitstekende VCA opleider. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Barneveld heeft u vragen bel ons gerust 085-0667401.

Locatie

Het Zwanenmeer
Beemsterstraat 491
1024 BE Amsterdam
www.zwanenmeernoord.nl

 

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina