Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*
Alles
Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

VCA-cursus in Best

Best was oorspronkelijk vooral een agrarische gemeente, maar de gemeente heeft zich ontwikkeld tot een industriegemeente. Dit komt mede door de gunstige ligging van Best; Best ligt aan kanalen, verkeerswegen en een spoorweg. In  2018 zijn in Best zijn als eerste in Nederland Nul Op de Meter-appartementen in een gebouw van 5 woonlagen gerealiseerd. Dit is onder andere gerealiseerd door naast zonnepanelen op het dak ook tegen de gevels zonnepanelen bevestigd. Bij dit alles is veilig werken natuurlijk erg belangrijk. Om voorop te lopen op het gebied van veiligheid is een VCA-diploma dan ook een vereiste. Hiermee laat u zien dat u veilig werken belangrijk vindt en dat u weet hóe u veilig moet werken.

Incompany

Hebt u een bedrijf in Best en hebben uw werknemers een VCA-diploma nodig? Boek dan nu een incompany-dagcursus bij in1keerVCA.nl. Een van de instructeurs van in1keerVCA.nl komt dan naar uw locatie toe om de cursus te geven. Aan het einde van de cursusdag komt een examinator van een extern examenbureau om het examen af te nemen. Het enige waar u voor hoeft te zorgen is koffie, thee, eventueel een lunch en een examenruimte die aan de voorwaarden voldoet.

Onze cursuslocatie

Volgt u de cursus liever op 1 van onze locaties? Dat kan natuurlijk ook! De cursuslocatie die het dichtst bij Best ligt, is onze cursuslocatie in Eindhoven. in1keerVCA.nl geeft in Eindhoven cursussen in Gemeenschapscentrum Lievendaal. U kunt daar vanuit Best met de auto in een kwartiertje zijn. U kunt gratis parkeren rondom het gemeenschapscentrum. Ook met het openbaar vervoer is de cursuslocatie goed bereikbaar. U kunt uitstappen bij bushalte Bredalaan en vanaf daar moet u nog 4 minuten lopen naar de cursuslocatie.

Gemeenschapscentrum Lievendaal
Lievendaalseweg 3
5652 SB Eindhoven

De cursus

Voorafgaand aan de cursus krijgen alle cursisten inloggevens voor een e-learningprogramma toegestuurd. Hierdoor kunnen zij alvast kennismaken met de theorie. Leert u liever uit een lesboek, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. in1keerVCA.nl heeft lesboeken in een scala aan talen, van Nederlands tot Arabisch. U kunt bij het boeken van de cursus in de winkelwagen aangeven of u een lesboek wilt en in welke taal. Op de cursusdag behandelt de instructeur de belangrijkste onderwerpen uit de VCA-theorie. Mochten de cursisten het examen niet halen, dan krijgen zij een gratis herkansing, mits zij de dagcursus gevolgd hebben en het e-learningprogramma volledig voltooid hebben.

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina