Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*
Alles
Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

VCA-cursus in Enkhuizen

Hebt u een bedrijf in Enkhuizen? Of woont u in Enkhuizen? En hebt u een VCA-diploma nodig? Volg dan de VCA-dagcursus van in1keerVCA.nl. Graag komen we met onze deskundige instructeurs naar u toe in Enkhuizen, om u in 1 dag op te leiden voor het examen. Als de examens met succes zijn afgerond, zijn al uw medewerkers weer 10 jaar voorzien van een B-VCA- of VOL-VCA-diploma. Vraag hier een offerte aan voor úw incompany-cursus.

Gratis herkansing

We hebben er alle vertrouwen in dat het u gaat lukken om uw diploma in de eerste keer te behalen. Daarom durven we de eerste herkansingen geheel te vergoeden! Dit aanbod geldt voor zowel B-VCA als VOL-VCA.*

Locatie

Het is natuurlijk mogelijk dat u geen ruimte hebt op uw bedrijf om daar de VCA-cursus plaats te laten vinden. Dan kunnen de cursisten de cursus ook op een van onze vele locaties volgen. De locatie die het dichtst bij Enkhuizen ligt, is onze cursuslocatie in Lelystad, aan de andere kant van het water. in1keerVCA.nl geeft ongeveer één keer per maand een VCA-cursus in Lelystad. In Lelystad geeft in1keerVCA.nl cursussen in de Ontmoetingskerk.

In de Ontmoetingskerk is de Protestantse Gemeente Lelystad gevestigd. Hier worden elke zondag drie kerkdiensten gehouden. Doordeweeks mag onder andere in1keerVCA.nl gebruikmaken van dit kerkgebouw om er VCA-cursussen te geven. De Ontmoetingskerk ligt in de Atolwijk aan de oostkant van Lelystad, maar is met de auto goed te bereiken vanaf de Afsluitdijk. Ook als u van de andere kant komt, vanaf de A6, bent u zo bij de cursuslocatie. Als u met het openbaar vervoer komt vanuit Enkhuizen, kunt u vanaf station Enkhuizen bus 650 pakken naar station Lelystad Centrum. Vanaf station Lelystad Centrum kunt u een bus pakken naar bushalte Geulbrug. Bushalte Geulbrug bevindt zich op 3 minuten loopafstand van de Ontmoetingskerk. U kunt dus vanuit Enkhuizen binnen een uur op de cursuslocatie in Lelystad zijn.

Ontmoetingskerk
Schor 4 (voor parkeren navigatie Geul 1)
8224 CM Lelystad

 

*U hebt alleen recht op een gratis herkansing als u het volledige e-learningprogramma doorlopen hebt en de dagcursus gevolgd hebt.

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina