Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*
Alles
Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

VCA-cursus Etten-Leur

'De oorzaken van een ongeval hangen vaak samen met een gebrek aan motivatie, alertheid en veiligheidsbewustzijn' 

Dat schreef de de inspectie SZW, Sociale Zaken en Werkgelegenheid, in een rapport over de staat van de arbeidsveiligheid in 2018. Het gedrag van de werknemers, vaak ook met betrekking tot veiligheid, is een belangrijke oorzaak van arbeidsongevallen.

Dit veiligheidsbewustzijn wil in1keerVCA.nl graag promoten en versterken in de VCA-cursussen. Dit doen wij door een dagcursus aan te bieden en een e-learning, zodat de cursisten zoveel mogelijk over veilig werken te weten komen. Na de cursus maken de cursisten gelijk het examen op de computer en zij kunnen direct na het inleveren van het examen zien of ze geslaagd zijn of niet en hoeveel punten ze hebben behaald. Als de cursisten het examen niet hebben gehaald, krijgen zij een gratis herkansing, onder de voorwaarde dat ze de dagcursus hebben gevolgd en het e-learningprogramma volledig doorlopen hebben.

Hebt u of hebben uw werknemers een VCA-diploma nodig? Volg dan de eendaagse cursus van in1keerVCA.nl.

Incompany of open inschrijving

De cursus kan op verschillende locaties gevolgd worden. Als u een groepje medewerkers hebt dat de cursus moet volgen, kan een onze instructeurs naar uw locatie komen om daar de cursus te geven. De instructeur neemt dan zelf alle benodigde spullen mee; u hoeft alleen voor een geschikt cursuslokaal en voor de lunch te zorgen.

Zijn er echter maar één of enkele medewerkers die een VCA-cursus moeten volgen? Of kunt u uw werknemers niet allemaal op dezelfde dag missen? Of hebt u geen ruimte om de cursus op uw locatie te laten plaatsvinden? Geen probleem! in1keerVCA.nl geeft op meer dan 20 cursuslocaties door heel Nederland VCA-cursussen. Bij deze cursussen is er sprake van open inschrijving, dus u kunt zo weinig of zoveel medewerkers inschrijven als u maar wilt. Met een maximum aantal van 16, dat dan weer wel.

De dichtstbijzijnde locatie voor u is onze locatie in Breda. Daar geeft in1keerVCA.nl 2 keer per maand een dagcursus VCA.


Buurthuis Toma
Wieringenstraat 60
4817 AP Breda

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina