Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA-cursus Gorinchem

Heeft u een VCA-diploma nodig en woont of werkt u in Gorinchem of in de buurt van Gorinchem? Volg dan de VCA-dagcursus van in1keerVCA.nl! in1keerVCA.nl geeft cursussen op een van onze eigen locaties of incompany. Een van onze instructeurs kan naar uw locatie toekomen om een incompany-cursus te geven. De instructeur neemt dan alle benodigdheden, zoals lesmateriaal en een beamer mee. Het enige waar u voor hoeft te zorgen, is een geschikte cursusruimte, koffie en thee en eventueel de lunch.

Voor de cursus krijgen alle cursisten inloggegevens voor een e-learningprogramma, zodat zij van tevoren alvast kunnen oefenen. Tijdens de dagcursus behandelt de instructeur de belangrijkste onderwerpen en worden een aantal examenvragen geoefend. Direct na de dagcursus wordt het examen gemaakt. Als de cursisten het examen niet halen en wel het volledige e-learningprogramma doorlopen hebben en de dagcursus gevolgd hebben, hebben zij recht op een gratis herexamen.

Onze cursuslocatie

Wilt u de VCA-cursus liever op een van onze locaties volgen? Dat kan ook! in1keerVCA.nl heeft meer dan 20 cursuslocaties verspreid over heel Nederland. Voor u is onze trainingslocatie in Breda het dichtst in de buurt.

In Breda geven wij cursussen in Buurthuis Toma. Buurthuis Toma is goed bereikbaar met de auto. Ook kunt u in de omgeving gratis parkeren. Komt u met het openbaar vervoer? Dan kunt u uitstappen bij bushalte Tilburgseweg, op 3 minuten loopafstand van Buurthuis Toma.

Buurthuis Toma

Wieringenstraat 60

4817 AP Breda

Het examen

U kunt op alle locaties van in1keerVCA.nl examen doen in meerdere talen. Het VCA-Basis-examen kan gemaakt worden in 18 verschillende talen. Een taal die erg vaak wordt gekozen, is Pools. Daarom biedt in1keerVCA.nl ook dagcursussen in het Pools aan. Een dagcursus in het Roemeens of Engels is ook mogelijk. Neem voor meer informatie contact op via ons contactformulier of telefonisch.

Het VCA-VOL-examen kan gemaakt worden in drie verschillende talen: Nederlands, Duits of Engels. Als de cursist Nederlands verstaat, kan hij bijvoorbeeld een dagcursus in het Nederlands volgen en dan het examen in zijn moedertaal maken. Als de cursist moeite met Nederlands heeft, is het ook mogelijk om een lesboek te lenen van in1keerVCA.nl en dan alleen het examen te maken. in1keerVCA.nl heeft lesboeken in het Arabisch, Duits, Engels, Frans, Hongaars, Nederlands, Pools, Portugees, Roemeens, Slowaaks, Spaans en Turks. U kunt bij het boeken van het examen aangeven dat u een lesboek wilt en dit boek sturen wij dan zo snel mogelijk per post op.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina