Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA-cursus in Harderwijk

Harderwijk is een Hanzestad. Hanzesteden zijn lid van een Hanzeverbond, van oorsprong een samenwerkingsorganisatie van kooplieden uit Duitsland, Nederland, België, Denemarken, Noorwegen en Zweden. Harderwijk was eeuwen geleden dus al een handelsstad. Ook nu zijn er nog veel bedrijven gevestigd in Harderwijk, op de verschillende industrieterreinen die de stad rijk is.

Heet u een bedrijf in Harderwijk? En voeren uw werknemers risicovolle werkzaamheden uit? Dan is het natuurlijk erg belangrijk dat zij weten hoe ze veilig moeten werken! Daar is de VCA-cursus van in1keerVCA.nl op gericht. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Het woord 'aannemers' dekt niet de volledige rijkwijdte van de cursus: tegenwoordig zijn er veel meer branches die baat hebben bij een VCA-cursus. Onder andere medewerkers van fabrieken en zelfs fotografen die op bouwplaatsen komen om te fotograferen volgen onze cursus. Wij willen onze cursisten zó opleiden dat zij weten aan welke regels ze zich moeten houden om veilig te werken en wat zij moeten doen als er toch iets mis gaat.

Incompany

Onze VCA-cursus kan op een van de vele cursuslocaties van in1keerVCA.nl gevolgd worden, maar ook op úw locatie. Als er een groep werknemers is die een VCA-cursus wil volgen, is het namelijk net zo handig om die cursus gewoon op uw bedrijf plaats te laten vinden. De instructeurs van in1keerVCA.nl komen dan ook graag naar uw bedrijf toe om een incompany-cursus te geven. De instructeur neemt alle benodigde materialen mee; het enige waar u voor hoeft te zorgen is een cursusruimte, een geschikte examenruimte, dit kan natuurlijk heel goed de cursusruimte zijn, en eventueel een lunch.

Aan het einde van de cursusdag komt een examinator van een extern examenbureau het examen afnemen. Dit examen wordt afgenomen op laptops en de cursisten zien dan ook gelijk of zij geslaagd zijn of niet. De geslaagde cursisten krijgen daarna binnen 2 weken een certificaat en VCA-pasje toegestuurd. Ook zijn zij de volgende werkdag geregistreerd in het Centraal Diplomaregister. Dit register wordt vaak gebruikt om te checken of werknemers echt een VCA-diploma hebben.

Onze locatie

Nu kan het natuurlijk zo zijn dat u geen ruimte heeft op uw bedrijf voor een VCA-cursus of dat het net niet uitkomt. Of er zijn maar een paar medewerkers die een VCA-diploma nodig hebben, zodat een incompany-cursus voor u niet voordeliger is. Dan kunnen de cursisten de cursus ook op een van de locaties van in1keerVCA.nl volgen. in1keerVCA.nl heeft cursuslocaties verspreid over heel Nederland. De locatie die het dichtst bij Harderwijk ligt is de cursuslocatie in Lelystad.

Ontmoetingskerk
Schor 4 (voor parkeren navigatie Geul 1)
8224 CM Lelystad

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina