Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*
Alles
Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

VCA-cursus in Hasselt

Hebt u een bedrijf in Hasselt? En hebben uw medewerkers een VCA-diploma nodig? Boek dan een VCA-dagcursus bij in1keerVCA.nl! Onze instructeurs komen graag naar uw bedrijf in Hasselt toe om daar een incompany-cursus te geven. De instructeur neemt alle benodigde middelen mee; het enige waar u voor hoeft te zorgen is een geschikt cursuslokaal; een examenruimte die aan de eisen voldoet, dit kan natuurlijk heel goed het cursuslokaal zijn; en eventueel een lunch. Aan het einde van de dag komt een examinator van een extern examenbureau om het examen af te nemen.

Soorten examens

Er zijn drie soorten examens
VCA-Basis

Doet u risicovol werk, maar bent u geen leidinggevende of zzp'er? Dan hebt u een VCA-Basis-diploma nodig.

Het VCA-Basis-examen bestaat uit 40 vragen en u krijgt een uur de tijd om het examen te maken.

VCA-VOL

Bent u leidinggevende? Of bent u zzp'er? Dan hebt u een VCA-VOL-diploma nodig.

Het VCA-VOL-examen bestaat uit 70 vragen en u krijgt 75 minuten de tijd om het examen te maken.

VCU-VIL

Bent u intercedent bij een uitzendorganisatie die personeel levert aan VCA-gecertificeerde bedrijven? Of bij een uitzendorganisatie die een VCU-VIL-certificering heeft of wil hebben? Dan hebt u een VCU-VIL-diploma nodig.

Het VCU-VIL-examen bestaat uit 70 vragen en u krijgt 75 minuten de tijd om het examen te maken.

Onze cursuslocatie

Het kan natuurlijk gebeuren dat u geen ruimte hebt voor een VCA-cursus op uw bedrijf. Of er zijn maar enkele medewerkers die een VCA-diploma nodig hebben, zodat een incompany-cursus voor u niet voordeliger is. Dan kunt u of kunnen uw medewerkers de cursus ook op een van de meer dan 20 cursuslocaties van in1keerVCA.nl volgen. in1keerVCA.nl heeft cursuslocaties verspreid over heel Nederland.  Voor u is de VCA-cursuslocatie in Zwolle het meest dichtbij.

In Zwolle geeft in1keerVCA.nl ongeveer 1 keer per maand een VCA-dagcursus in ontmoetingscentrum Het Anker. Vanuit Hasselt bent u hier met de auto in een kwartiertje. Ook met het openbaar vervoer bent u zo op de cursuslocatie: in slechts 20 minuten! U kunt in Hasselt bus 74 vanaf bushalte Scheepswerf nemen. U stapt na 13 minuten uit bij bushalte Hasselterweg in Zwolle. Vanaf die bushalte moet u nog ongeveer 4 minuten lopen om bij de cursuslocatie te komen.

Ontmoetingscentrum Het Anker
Voorsterweg 36
8042 AD Zwolle

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina