Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*
Alles
Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

VCA-cursus in Kampen

Kampen is van oorsprong een Hanzestad, gelegen aan de IJssel, dicht bij het IJselmeer. Hanzesteden staan natuurlijk bekend om hun handel, vooral door middel van transport over het water. Ook tegenwoordig is de industrie nog erg belangrijk voor Kampen. De stad kent meerdere bedrijventerreinen en op een website over bedrijven in Kampen is te lezen dat de gemeente Kampen bij wil dragen aan de groei en ontwikkelingen binnen de transport, logistiek, scheepvaart, infrastructuur en duurzaamheid. Om deze groei en ontwikkeling in goede banen te leiden, is het natuurlijk erg belangrijk dat veiligheid hoog in het vaandel staat en dat degenen die risicovolle werkzaamheden uitvoeren, weten hóe zij veilig moeten werken.

Om dit doel te bereiken, biedt in1keerVCA.nl een eendaagse VCA-cursus aan. Tijdens deze cursus worden alle belangrijke onderwerpen over Veiligheid, Gezondheid en Milieu behandeld. Deze cursus kan gevolgd worden als een incompany-cursus, maar daarnaast kan de cursus ook op een van de locaties van in1keerVCA.nl gevolgd worden. Een incompany-cursus is het handigst als een groep werknemers een VCA-cursus moet volgen en u ruimte hebt op uw bedrijf om daar een cursus plaats te laten vinden. Als u maar één werknemer of enkele werknemers hebt die een VCA-diploma nodig hebben, kunt u hen het beste aanmelden voor een cursus op een van de locaties van in1keerVCA.nl.

Onze cursuslocatie

in1keerVCA.nl heeft cursuslocaties verspreid over heel Nederland. Voor u is onze cursuslocatie in Zwolle het dichtst in de buurt. In Zwolle geeft in1keerVCA.nl cursussen in ontmoetingscentrum 'Het Anker'. Ontmoetingscentrum 'Het Anker' is met de auto goed bereikbaar vanaf de A28. De cursuslocatie heeft een eigen parkeerterrein waarop u gratis kunt parkeren. Ook met het openbaar vervoer bent u vanuit Kampen zo in Zwolle. U kunt vanaf station Kampen bus 641 nemen naar bushalte Hasselterweg en vanaf die bushalte moet u nog 4 minuten lopen om bij de cursuslocatie te komen.

Ontmoetingscentrum Het Anker
Voorsterweg 36
8042 AD Zwolle

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina