Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*
Alles
Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

VCA-cursus in Middelburg

Middelburg is, op Terneuzen na, de meest ondernemende stad van Zeeland. Er zijn onder andere verschillende aannemersbedrijven en klusbedrijven gevestigd in de stad. Door deze en andere bedrijven worden regelmatig risicovolle werkzaamheden verricht. Volgens artikel 3 van de Arbowet moet een werkgever zorgen voor de veiligheid en gezondheid van de werknemers op het gebied van alle aan het werk verbonden aspecten. De gevaren en risico's van het werk moeten bij de bron worden voorkomen of beperkt. Daarnaast moet elke werknemer als zijn veiligheid of de veiligheid van anderen in gevaar is de nodige maatregelen kunnen nemen. De werkgever moet ook zorgen voor een goede verdeling van bevoegdheden en verantwoordelijkheden.

Het is dus duidelijk dat een werkgever ervoor moet zorgen dat zijn werknemers weten hoe ze veilig moeten handelen en dat zij dat ook doen. De eerste grote stap om dit doel te bereiken is het volgen van een VCA-cursus en het behalen van het VCA-diploma. in1keerVCA.nl biedt door het hele land VCA-cursussen aan om mensen die risicovolle werkzaamheden uitvoeren te leren hoe zij veilig moeten handelen en wat zij moeten doen bij een bedrijfsongeval. Hebt u een bedrijf in Middelburg? En voeren uw werknemers risicovolle werkzaamheden uit of voert u zelf risicovolle werkzaamheden uit? Boek dan nu een VCA-cursus bij in1keerVCA.nl

Locatie

De VCA-cursus van in1keerVCA.nl kan op verschillende locaties gevolgd worden. De cursus kan incompany gegeven worden, maar u kunt uzelf of uw werknemers ook inschrijven voor een VCA-cursus op een van de locaties van in1keerVCA.nl, die verspreid zijn over heel Nederland.

Incompany

Als u een incompany-cursus boekt, komt een van de instructeurs van in1keerVCA.nl naar uw locatie toe om daar de cursus te geven. Het enige waar u voor hoeft te zorgen is een cursusruimte, een geschikte examenruimte (dit kan natuurlijk gewoon de cursusruimte zijn) en eventueel een lunch. Aan het einde van de dag komt een examinator van een extern examenbureau naar uw bedrijf toe om het examen af te nemen. De examinator neemt laptops mee waarop de examens gemaakt worden. Als de cursisten het examen ingeleverd hebben, kunnen zij direct zien of zij geslaagd zijn of niet.

Open inschrijving

Als u op uw bedrijf geen ruimte hebt voor een VCA-cursus of als er maar één of een paar medewerkers zijn die een VCA-diploma nodig hebben, kan de VCA Basis of VCA VOL cursus natuurlijk ook op een van de cursuslocaties van in1keerVCA.nl gevolgd worden. Voor u is onze cursuslocatie in Bergen op Zoom het dichtst in de buurt.

Ontmoetingscentrum De Korenaere
Korenmarkt 7
4611 RD Bergen op Zoom

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina