Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

Online VCA

Thuis op bank uw VCA-examenstof leren? Dat kan snel en goedkoop bij in1keerVCA.nl. Boek nu een VCA e-learning en begin thuis met leren. Onze online lesstof is gebaseerd op de eind- en toetsnormen van VCAinfra. Onze lesstof is opgedeeld in diverse hoofdstukken en bestaat uit tekst vragen en antwoorden die juist beantwoord moeten worden voordat u verder kunt. Tijdens de eindtoetsen ziet u ook hoe het VCA examen eruit ziet. De online VCA cursus is beschikbaar voor VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL. Boekt u bij ons een online VCA cursus, dan ontvangt u in uw mail een instructie hoe u kunt inloggen en ontvangt u een voucher of inlogcode. Hiermee kunt u direct aan de slag om u voor te bereiden op een VCA examen. Onze online VCA cursus is altijd inclusief het examen en het examen is dus al bij de prijs inbegrepen.

VCA examen

Het VCA examen kunt u afleggen op 1 van onze ruim 80 examenlocaties in Nederland. Altijd dichtbij een locatie waar u een VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL examen kunt maken. Alle examens worden afgenomen op een computer of laptop. Bent u klaar met het examen, dan weet u ook direct de uitslag. Voor een examen VCA Basis krijgt u 60 minuten de tijd. Heeft u hier een VCA voorleesexamen bijgeboekt, dan krijgt u 15 minuten extra tijd. Voor een VCA VOL en VCA VIL examen krijgt u 75 minuten de tijd om het examen te maken.

VCA incompany examen

Heeft u 7 personen of meer die een VCA examen willen afleggen, dan kunnen wij het examen ook op uw locatie afnemen. U betaalt hiervoor niets extra's! Neem contact met ons op om een datum en locatie te plannen. Het examenbureau komt naar u toe en neemt de laptops mee. U hoeft er alleen voor te zorgen dat de examenruimte voldoet aan de voorwaarden.

Voordelen online VCA

  • Goedkoop
  • Thuis leren
  • Zelf bepalen wanneer
  • Eigen tempo

Nadelen online VCA

  • Geen uitleg van instructeur
  • Geen mogelijkheid om vragen te stellen
  • Meerdere dagen/avonden nodig om te leren

VCA Dagcursus

Wilt u toch liever uitleg hebben van 1 van onze ervaren instructeurs, dan kunt u altijd een VCA dagcursus bij ons boeken. Deze dagcursus geven wij op meer dan 25 locaties in Nederland. U heeft dan ook recht op een gratis VCA herexamen als u de dagcursus volgt en de verkorte e-learning van circa 1,5 uur maakt ter voorbereiding op de dagcursus. Bij een dagcursus is ook het examen, de koffie en thee en de lunch inbegrepen in de cursusprijs. Op deze manier bent u er bijna zeker van dat u in 1 keer slaagt voor uw VCA diploma.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina