Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA-cursus in Sint Annaparochie

Sint Annaparochie is het grootste dorp in de gemeente Waadhoeke. Het dorp fungeert als centrum voor de omliggende dorpen en is daarom een erg geschikte locatie om uw VCA-cursus te laten plaatsvinden. Heeft u een bedrijf in Sint Annaparochie? Heeft u of hebben uw medewerkers een VCA-diploma nodig? Boek dan nu úw incompany-cursus bij in1keerVCA.nl.

Incompany-cursus

Om een incompany-training te geven, komt een van de instructeurs van in1keerVCA.nl naar uw bedrijf toe. Deze instructeur neemt alle benodigde materialen zelf mee; het enige waar u voor hoeft te zorgen is een examenruimte die aan de eisen voldoet, koffie en thee en eventueel een lunch. Aan het einde van de dag komt een examinator van een extern examenbureau naar uw locatie toe om daar het examen af te nemen. Dit examen wordt gemaakt op een laptop. Direct na het inleveren van het examen zien de cursisten of zij geslaagd zijn of niet.

Voorafgaand aan de cursusdag krijgen alle cursisten gratis inloggegevens voor een e-learningprogramma toegestuurd. In dit programma worden alle belangrijke onderwerpen van de VCA alvast een keer behandeld. Ook bevat het programma toetsvragen over elk onderwerp, zodat de cursist kan checken of hij de stof al beheerst en alvast kennis kan maken met de vraagstelling op het examen. Bovendien krijgt elke cursist die de dagcursus gevolgd heeft en het e-learningprogramma volledig doorlopen heeft een gratis herexamen aangeboden, mocht hij/zij toch zakken.

Locatie

Nu kan het natuurlijk zo zijn dat u geen ruimte heeft voor een VCA-training op uw bedrijf of dat er maar enkele werknemers zijn die een VCA-diploma nodig hebben. Dan is het ook mogelijk om de cursus op een van onze cursuslocaties te volgen. Voor u is onze locatie in Leeuwarden het dichtst in de buurt. In Leeuwarden vinden de cursussen plaats in kerkgebouw 'De Fontein'. Deze cursuslocatie ligt vlakbij de N355 en is vanuit de wijde omgeving goed bereikbaar met de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid bij de kerk en in de directe omgeving van de kerk. Ook met het openbaar vervoer kunt u kerkgebouw 'De Fontein' bereiken. Op 1 minuut loopafstand ligt bushalte Eebrug. Hiervandaan kunt u met de bus onder andere richting Station Leeuwarden.

Kerkgebouw ‘De Fontein’
Goudenregenstraat 77
8922 CP Leeuwarden

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina