Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA-cursus in Weert

Weert, ook wel bekend als 'de poort van Limburg', is een stad in Limburg die grenst aan Noord-Brabant en België. Als u zoekt naar vacatures in Weert, ziet u bovenaan staan: 'Gemotiveerde heftruckchauffeurs gezocht!' Als heftruckchauffeur heeft u natuurlijk de papieren nodig waarmee u bewijst dat u met een heftruck overweg kunt, maar daarnaast is ook een VCA-diploma erg belangrijk. Als heftruckchauffeur voert u namelijk risicovolle werkzaamheden uit en dan is het belangrijk dat u weet hoe u veilig moet werken en dat u kunt bewijzen dat u weet hoe u veilig moet werken. Ook in veel andere sectoren waarin risicovolle werkzaamheden uitgevoerd worden, is een VCA-diploma een vereiste.

Incompany

in1keerVCA.nl biedt incompany-cursussen en cursussen met een open inschrijving aan. Als er een grote groep werknemers is die de cursus moet volgen en als u genoeg ruimte heeft op uw bedrijf om daar de cursus plaats te laten vinden, is een incompany-cursus een goede optie voor u. Een van de instructeurs van in1keerVCA.nl komt dan naar uw locatie toe om de VCA-cursus te geven. Deze instructeur neemt zelf alle benodigde middelen mee; het enige waar u voor hoeft te zorgen is koffie, thee, eventueel een lunch en natuurlijk een geschikte examenruimte. Aan het einde van de cursusdag komt een examinator van een extern examenbureau naar uw locatie toe om daar het examen af te nemen. Dit examen wordt afgenomen op een laptop en de cursisten kunnen dan ook direct na het afronden van het examen zien of zij geslaagd zijn of niet.

Voorafgaand aan de cursus krijgen de cursisten inloggevens voor een e-learningprogramma toegestuurd. Hiermee kunnen zij alvast de belangrijkste theorie doornemen en oefenen met de toetsvragen die in het programma zitten. Als de cursisten het volledige e-learningprogramma doorlopen hebben én de dagcursus gevolgd hebben en dan toch nog zakken, krijgen zij van ons een gratis herexamen.

Onze locatie

Nu kan het natuurlijk zo zijn dat u op uw bedrijf niet genoeg ruimte heeft voor een incompany-cursus. Of er zijn maar enkele medewerkers die een VCA-cursus moeten volgen, zodat een incompany-cursus voor u niet voordeliger is. Dan kunnen de cursisten de cursus ook op een van onze locaties volgen. De locaties die het dichtst bij Weert liggen, zijn Eindhoven en Sittard-Geleen.

Eindhoven

In Eindhoven geeft in1keerVCA.nl cursussen in Gemeenschapscentrum Lievendaal. Deze locatie is met de auto makkelijk bereikbaar vanaf de A2. Voor de locatie liggen gratis parkeerplaatsen. Komt u met het openbaar vervoer, dan kunt u vanaf station Eindhoven een bus pakken naar bushalte Bredelaan. Vanaf die bushalte moet u nog 4 minuten lopen naar de cursuslocatie. Bus 401, 402 en 403 rijden samen in totaal 14 keer per uur vanaf station Eindhoven naar bushalte Bredelaan.

Gemeenschapscentrum Lievendaal
Lievendaalseweg 3
5652 SB Eindhoven

Sittard-Geleen

In Geleen geeft in1keerVCA.nl cursussen op locatie 'Volkshoes'. De cursuslocatie ligt dichtbij de snelweg: u bent vanaf de A2 in 5 minuten bij 'Volkshoes'. Met het openbaar vervoer is deze locatie iets minder makkelijk te bereiken dan de cursuslocatie in Eindhoven. Plan uw reis op 9292.nl en kijk wat voor u de makkelijkste route is.

Volkshoes
Pastoor Schoenmaeckersstraat 8
6163 BW Geleen

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina