Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA dagcursus in Sittard-Geleen

Op onze locatie het "Hanenhof" in Geleen bieden wij u de VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL dagcursus aan. Ook kunt u hier terecht om allleen een VCA examen te doen. Onze deskundige instructeurs brengen u deze dag op de hoogte van alles wat u moet weten voor het VCA examen. Aan het einde van de VCA cursusdag weet u wat een heetwerkwacht is, weet u hoe u veilig kunt werken op hoogte met een hoogwerker, weet u alles over gevaren borden, weet u wanneer en hoe u persoonlijke beschermingsmiddelen gebruikt en kunt u het VCA examen afleggen. Bent u geslaagd, dan heeft u weer voor tien jaar het VCA diploma op zak.

Limburg

Onze locatie "Hanenhof" in Geleen is een zalencentrum waar onder andere bruiloften, feesten, verjaardagen en evenementen worden gehouden. Ook wordt deze locatie gebruikt voor vergaderingen en cursussen. Ook in1keerVCA.nl maakt gebruik van deze locatie voor het geven van de VCA Basis dagcursus en de VCA VOL dagcursus.

De gemeente Sittard-Geleen ligt in het smalste stukje van Limburg en ook van Nederland. Het is nog makkelijk bereikbaar vanuit Maastricht of Roermond. Goed bereikbaar vanaf de diverse snelwegen A2, A73 en de A76. Ook met het openbaar vervoer is de locatie vanuit diverse richtingen goed bereikbaar. In de omgeving van het "Hanenhof" is voldoende parkeergelegenheid.

Opties

in1keerVCA.nl biedt u diverse opties aan zoals een VCA voorleesexamen bij VCA basis, examen in diverse VCA examen talen is mogelijk en ook kunt u kiezen om uw Code95 punten te halen bij de dagcursus. U krijgt voor Code95 7 theoriepunten bijgeschreven voor uw vrachtwagenrijbewijs. Bij onze VCA dagcursus krijgt u altijd een e-learningmodule om u alvast voor te bereiden op de VCA dagcursus. Heeft u de e-learning helemaal doorlopen en de dagcursus gevolgd, dan heeft u zelfs recht op een gratis herexamen.

Locatie

Hanenhof
Herenhof 2
6162 EB, Geleen

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina