Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*
Alles
Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

VCA-cursus in Zundert

Hebt u een VCA-diploma nodig? En woont of werkt u in Zundert of in de omgeving van Zundert? Volg dan de dagcursus van in1keerVCA.nl! U kunt kiezen voor een incompany-dagcursus of een dagcursus op een van de locaties van in1keerVCA.nl, die verspreid zijn over heel Nederland.

Incompany

Als u kiest voor een incompany-dagcursus, krijgen alle cursisten nadat u de cursus geboekt hebt inloggegevens voor een e-learningprogramma toegestuurd, zodat alvast kennis kunnen maken met de theorie. Op de dag van de cursus komt een van de instructeurs van in1keerVCA.nl naar uw bedrijf of de locatie die u voor de cursus wilt gebruiken toe om de cursisten in 1 dag op te leiden voor het VCA-examen. Aan het eind van de dag komt een examinator van een extern examenbureau naar de cursuslocatie om het examen af te nemen. Dit examen wordt afgenomen op een laptop. De cursisten zien direct nadat zij het examen ingeleverd hebben of zij geslaagd zijn of niet. Als zij niet geslaagd zijn krijgen zij van in1keerVCA.nl een gratis herexamen aangeboden op een van onze examenlocaties, mits zij de e-learning voltooid hebben.

Voordelen van een incompany-training

  • Al uw werknemers kunnen op dezelfde dag en op dezelfde locatie de cursus volgen
  • Uw werknemers kunnen gewoon naar het bedrijf toekomen in plaats van naar een locatie die zij niet kennen
  • Alle cursisten werken in dezelfde sector, waardoor zij waarschijnlijk dezelfde zaken uit de theorie al zullen kennen of niet zullen kennen. De instructeur kan zijn les dan dus ook goed op de kennis van de cursisten afstemmen

Onze cursuslocatie

U kunt de VCA-cursus incompany volgen, maar natuurlijk ook op een van de cursuslocaties van in1keerVCA.nl. De cursuslocatie die het dichtst bij Zundert ligt, is onze locatie in Breda. In Breda geeft in1keerVCA.nl cursussen in Buurthuis Toma. In de omgeving van Buurthuis Toma zijn gratis parkeerplekken beschikbaar.

Buurthuis Toma
Wieringenstraat 60
4817 AP Breda

Voordelen van een training op onze locatie

  • Als maar één werknemer of een paar werknemers de cursus moeten volgen, is dit goedkoper
  • Uw werknemers hoeven niet op dezelfde dag de cursus te volgen, wat handig kan zijn voor de werkverdeling
  • U hoeft zelf geen locatie te regelen

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina