Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VGM Box of de VGM Doos

Onze VCA cursus is altijd een compleet verhaal over Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Alles in 1 doos dus, zodat u in 1 keer kunt slagen voor uw VCA diploma. Tijdens onze VCA cursus komen de onderwerpen Veiligheid, Gezondheid en Milieu uitgebreid aan bod. U moet voldoende kennis hebben over deze 3 onderwerpen om het VCA examen met een voldoende te kunnen afronden tijdens het VCA examen.

VGM Box - in1keerVCA.nl

Veiligheid

Het onderwerp veiligheid gaat onder andere over hoe u veilig werkt met met machines, ladders, steigers, hoogwerkers, handgereedschap, electriciteit, gevaarlijke stoffen etc. Als u met een ladder werkt, moet u weten hoe u die gebruikt, wanneer u die gebruikt en hoe lang u die mag gebruiken. Als u werkt met elektriciteit moet u weten hoe u op een veilige manier uw werkzaamheden gaat uitvoeren en ook of u het uberhaupt mag doen. Welke veiligheidsmaatregelen neemt u, wat is een aardlekschakelaar, welke spanning is een veilige spanning etc.

Gezondheid

Gezondheid is belangrijk voor uzelf maar ook voor uw collega's, omwonenden of anderen die in de buurt zijn van de werkzaamheden. Zowel op korte als langere termijn is het belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen zodat de gezondheid niet aangetast wordt. Tijdens de VCA-cursus leert u hoe u de gezondheid moet beschermen door gebruik te maken van persoonlijke beschermingsmiddelen, alternatieve minder schadelijke producten, bronaanpak, bescherming op de machine, afzetten van een vloeropening enz.

Milieu

Ook het milieu is een belangrijk item. Belangrijk is dat afval op de bouwplaats gescheiden wordt, dat chemische stoffen op een verantwoordelijke manier afgevoerd worden. Maar ook het gebruik van minder schadelijke producten is minder belastend voor het milieu. Bijvoorbeeld watergedragen verf in plaats van op terpetine basis.

VCA cursus

Bij in1keerVCA.nl kunt u op meer dan 20 locaties een VCA dagcursus volgen voor VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL. Ook is het mogelijk om op meer dan 80 locaties een VCA examen af te leggen al dan niet in combinatie met een e-learning. Volgt u een dagcursus, dan heeft u recht op een gratis VCA herexamen*.Tevens krijgt u bij ons altijd een gratis e-learning bij de dagcursus zodat u zich goed kunt voorbereiden.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina