E-learning in Nederlands, Pools en Engels

Onze website is op zondag gesloten.

Fijn dat u belangstelling hebt voor In1keerVCA.nl.
Wij beschouwen de zondag als een rustdag. Om die reden is onze site op zondag gesloten.

Morgen zijn we u graag weer van dienst.

We wensen u een goede zondag toe.

Beste opleider

  • Gratis e-learning bij een dagcursus
  • Hoog slagingspercentage
  • Lage prijs
  • Eigen e-learning in Nederlands, Engels en Pools
  • Gratis herexamen 
  • > 20 dagcursuslocaties
  • > 70 examenlocaties

Dagopleiding

Alle jarenlang investeert in1keerVCA.nl veel energie in haar opleidingsplan en examentraining met als gevolg een zeer hoog slagingspercentage wat ruim boven het landelijk gemiddelde ligt voor onze VCA cursus. Alle cursisten die een dagcursus willen volgen krijgen vooraf een e-learning met alle onderwerpen die zeker in het examen gaan terug komen. Deze e-learning is in 2-3 uur te maken. Tijdens de dagcursus die om 8 uur begint behandelen we van 8.00 uur tot 12.00 uur de theorie en geven we duidelijk waar u op moet letten tijdens het examen. Van 12.00 uur tot 14.00 uur doen we examentraining. U krijgt diverse vragen die klassikaal behandelt worden. Om 14.15 uur start het examen. We zien dat de meeste kandidaten die zakken de e-learning meestal niet hebben gemaakt. De enkeling die de e-learning helemaal heeft afgerond en de dagcursus heeft gevolgt krijgt van ons gewoon een gratis herexamen.

E-learning

Onze VCA e-learning is in eigen beheer ontwikkeld en gemaakt. De online lesstof sluit nauw aan bij het examen. Geen onnodige filmpjes wat veel tijd kost en weinig of niets toevoegd. Korte teksten met uitleg over het onderwerp en aansluitend toetsvragen waarbij u direct weet of het antwoord juist is of niet. Hier leert u direct van!. U kunt altijd teurg om de lesstof nogmaals door te nemen. Het examen kunt u afleggen op 1 van onze ruim 70 examenlocaties in Nederland. Onze e-learning kunt u maken voor VCA Basis en VCA VOL en in het Nederlands, Engels en Pools.

VCA VOL

Voor ZZP-ers en leidinggevenden in het bedrijfsleven. Tijdens het examen voor VCA VOL krijgt u 70 vragen waarover u 75 minuten mag doen. Dit examen kan worden afgelegd in het Nederlands, Engels, Duits Frans. U kunt totaal 7000 punten halen en bent geslaagd als u er minimaal 4515 heeft.

VCA Basis

Voor alle operationele medewerkers in een bedrijf. Tijdens het VCA examen voor basis krijgt u 40 vragen waarover u 60 minuten mag doen. Dit examen kunt u in diverse talen afleggen zoals Nederlands, Pools, Hongaars, Arabisch etc. U heeft bij VCA Basis de mogelijkheid om een voorlees examen te maken. Dit kan in alle beschikbare examentalen en u krijgt hiervoor 15 minuten extra tijd. Totaal kunt u 4000 punten halen bij dit examen en bent u geslaagd als u eer minimaal 2580 heeft.

Prijs

Onze prijzen zijn zeer concurrend door onze lage kosten doordat we alles zelf doen en ontwikkelen en niet afhankelijk zijn van dure derden partijen. Wij zijn niet te vinden op dure A1 locaties waar de cursus gegeven wordt maar altijd in een wijkcentrum, verenigingsgebouw etc. De verzorging is hier altijd prima maar de kosten zijn lager en daar profiteerd u als klant van.

 

 

 

 

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina