Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Legitimatie bij het VCA-examen

Wilt u een VCA-examen afleggen voor VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL, dan dient u zich te kunnen legitimeren voordat het VCA-examen start. De volgende legitimatiebewijzen voldoen:

  • Rijbewijs
  • ID-kaart
  • Paspoort

U kunt zich niet legitimeren met een buitenlands rijbewijs. Ook een kopie van uw legitimatiebewijs voldoet niet. Als u geen legitimatiebewijs bij u heeft, dan kunt u helaas geen examen doen en zult u een nieuw examen moeten boeken.

Op alle VCA-locaties van ons wordt het examen afgenomen door een onafhankelijk examenbureau. De examinator zal u altijd naar een legitimatiebewijs vragen. Het legitimatiebewijs wordt tevens gebruikt om ervoor te zorgen dat uw gegevens op de VCA-diploma en het VCA-pasje kloppen. De voorletters, het tussenvoegsel en de achternaam en geboortedatum worden overgenomen en komen precies zo op uw VCA-diploma te staan.

Tijdens het examen is het verboden een telefoon bij u hebben. Ook jassen en tassen mag u niet bij zich hebben. Het dragen van een hoofddeksel is niet toegestaan of u moet met een hoofddeksel op uw legitimatiebewijs staan. Op uw tafel mag alleen een laptop, een pen, een brief met inlogcode en uw legitimatie liggen. Andere voorwerpen zijn niet toegestaan.

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina