Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*

VCA examen in Alblasserdam

Wilt u VCA examen doen in de Alblasserwaard dan kun u op onze locatie in Alblasserdam terecht voor alle soorten VCA examen. in1keerVCA.nl heeft de beschikking over meer dan 80 examens locaties in Nederland en u kunt er terecht voor alle beschikbare examensoorten. VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL in alle beschikbare VCA examen talen. Ook is het mogelijk om voor VCA Basis een VCA voorleesexamen te boeken. Dit is handig als u dyslexies bent of als u moeten heeft met leren. Want u krijgt hiervoor ook 15 minuten extra tijd. Het VCA Basis examen duurt maximaal 60 minuten, het VCA VOL en VCU VIL examen maximaal 75 minuten. Voor VCA Basis met voorleesexamen krijgt u ook 75 minuten de tijd.

E-learning

Vooraf de lesstof even doornemen? Boek dan de VCA e-learning. Voor een kleine meerprijs kunt u thuis alvast de lesstof doornemen. Dit neemt ongeveer 6 - 8 uur in beslag. U komt dan helemaal voorbereidt op het examen en dit verhoogt de slagingskans ernorm. Onze e-learning is overzichtelijk en op telefoon, tablet, laptop en PC te maken. Er worden geen persoonlijke gegevens gevraagd of opgeslagen.

Gratis herexamen

Wilt u een gratisherexamen? Volg dan onze VCA online training of VCA dagcursus. Bij deze VCA cursussen ontvangt u een gratis e-learning die u in circa 2,5 uur kunt afronden. Heeft u deze -elaerning helemaal afgerond en de cursus gevolgd dan geven wij u een gratis VCA herexamen. Wij zijn van mening dat iedereen in 1 keer kan slagen. Zakt u toch door zenuwen of door de stress geen nood u kunt het gratis overdoen.

VCA incompany

Alle VCA examens en VCA cursussen kunnen wij ook op uw eigen locatie of bedrijf afnemen en geven. Voor een VCA incompany cursus geven wij u graag een scherpe prijsopaaf. Ook hier gelden dezelfde voorwaarden voor een gratis herexamen. In heel Nederland hebben wij de mogelijkheid om deze cursus bij u op locatie te verzorgen.

in1keerVCA.nl simpel, snel en makkelijk!

Dichtsbijzijnde examens

Op locatie Alblasserdam
Of zoek een andere locatie
Alles
E-learning + examen
Examen
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina