E-learning in Nederlands, Pools en Engels

VCA cursus in Alphen aan den Rijn

Op onze locatie "Wijkcentrum Swaenswijk" geven wij de cursus VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL. Onze dagcursus met gratis herexamen wordt gegeven door één van onze deskundige instructeurs. U kunt zich voorbereiden met onze gratis e-learning die u er bij krijgt als u een VCA cursus boekt. Heeft u de e-learning helemaal afgerond en de dagcursus gevolgd dan slaagt (bijna) iedereen. Toch niet geslaagd dan een gratis VCA herexamen.

VCA incompany

Als u liever met alle medewerkers tegelijk een VCA cursus wilt organiseren dan kan in1keerVCA.nl naar u toekomen. Al vanaf 8 personen is dit goedkoper maar voor minder komen wij natuurlijk ook. Ook hier gelden dezelfde voorwaarden voor een gratis herexamen. Ook de examens worden op uw locatie afgenomen.

VCA e-learning

Zelf thuis leren in plaats van een dagcursus volgen is ook mogelijk. Boek dan een VCA e-learning. In ongeveer 6 tot 8 uur kunt u de hele lesstof doorlopen en bent u klaar voor het examen. Onze e-learning is makkelijk toegankelijk op ieder apparaat en u hoeft geen persoonlijke gegevens achter te laten. De VCA e-learning is er in het Nederlands, Engels en Pools.

VCA examen

En alleen een VCA examen afleggen is natuurlijk ook mogelijk. Dit kan op één van onze ruim 70 locaties in heel Nederland. Voor alle talen en alle soorten VCA cursussen kunt u bij ons terecht. Bij in1keerVCA.nl kunt u altijd dicht bij huis of werk een VCA examen afleggen zowel overdag als s'avonds en op zaterdag.

 

Dichtsbijzijnde cursussen

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer
Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina