Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

Laden...
Laad meer

VCA examen afleggen in Borger

Tussen Assen en Emmen ligt onze VCA examenlocatie in Borger. In het dorpshuis Het Hunzehuys nemen wij alle soorten VCA examens af. VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL maar ook in alle beschikbare examentalen zoals Engels, Pools, Bulgaars etc. Ook is het mogelijk een VCA voorleesexamen af te leggen voor VCA Basis. in1keerVCA.nl is een landelijk werkende organisatie die op meer dan 80 locaties VCA examens afneemt.

VCA Dagcursus

Wilt u liever een dagcursus volgen zodat u vooraf instructies krijgt over de inhoud van VCA, dan kunt u ook bij in1keerVCA.nl terecht. Op meer dan 20 locaties bieden wij u de VCA dagcursus aan. Standaard ontvangt u bij een dagcursus een gratis e-learning waarmee u zich kunt voorbereiden op de dagcursus. U krijgt van ons een gratis herexamen als u de dagcursus volgt en de e-learning helemaal afgerond heeft.

Incompany

Heeft u meerdere personen die tegelijk een VCA examen willen afleggen, dan kunt u dit ook bij ons regelen. Wij kunnen het examen op uw eigen locatie afnemen. U betaalt altijd voor minimaal 7 personen. Wilt u liever een VCA dagcursus incompany, dan kan dit ook door in1keerVCA.nl geregeld worden. Onze instructeur komt naar u toe en ook het aansluitende examen vindt op uw locatie plaats.

Locatie

Onze locatie in Borger is goed bereikbaar vanuit de omgeving Assen, Emmen en Hoogeveen.

Het Hunzehuys
Molenstraat 3
9531 CH Borger

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina