Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels

✅ Nu ook dagcursus in Engels en Hongaars ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA Basis Dagcursus in een andere taal

Op de locatie in Breda kunt u terecht voor de VCA Basis cursus en krijgt u les in het Engels, Bulgaars, Hongaars, Litouws of Roemeens. U kunt hier ook voor VCA VOL en VCU VIL in het Engels terecht. Onze deskundige instructeurs beheersen de taal en VCA lesstof zodat uw kandidaten optimaal worden voorbereid op het VCA examen. U hoeft zich verder niet voor te bereiden op de cursus.

in1keerVCA.nl

in1keerVCA.nl is landelijk opererende VCA opleider die diverse VCA cursussen aanbiedt zoals VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL. Kenmerkend voor ons is dat wij diverse cursussen aanbieden in een andere taal zodat ook uw buitenlandse medewerkers een VCA dagcursus kunnen volgen in hun eigen taal. Ook alleen examen doen is bij ons mogelijk. Dit kan kan in nog veel meer verschillende VCA examen talen.

Examen

Het VCA examen vindt plaats direct na afloop van de cursus. Voor het VCA basis examen heeft u 60 minuten de tijd. Kiest u voor een VCA voorleesexamen, dan heeft 75 minuten de tijd. Voor VCA VOL en VCU VIL (alleen Engels) heeft u 75 minuten de tijd. Een voorleesexamen is hiervoor niet mogelijk. Voor VCA basis bent u geslaagd als u 2580 van de 4000 punten heeft gehaald. U krijgt dus 100 punten per vraag. Voor VCA VOL en VCU VIL is dit 4515 punten van de 7000 punten die u kunt halen voor 70 vragen.

Locatie

Onze locatie ligt in de wijk Geeren-Zuid. Makkelijk bereikbaar vanaf de A16, A27 en A58. Met het openbaar vervoer kunt u de bus nemen en uitstappen bij halte Waterdonken. Hiervandaan is het ongeveer 11 minuten lopen naar onze locatie bij de Mankr8 Group. De cursusdag is geheel verzorgd incl. koffie thee en een lunch.

Mankr8 Group
Charles Petitweg 11A
4827 HJ Breda

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina