Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA examen in Diemen

Op onze VCA locatie in Diemen bij Amsterdam kunt u terecht voor alle VCA examens die er mogelijk zijn. Diemen is centraal gelegen en goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. U kunt kiezen voor een e-learning met examen of een los examen. Kiest u voor e-learning, dan kunt u eerst thuis leren op uw eigen tempo en waar u maar wilt. Zowel de e-learning en het examen kunt u doen voor VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL. Ook is het mogelijk om in een andere taal dan Nederlands het VCA examen af te leggen. 

VCA E-learning

Met onze in eigen beheer ontwikkelde VCA e-elarning kunt u zich optimaal voorbereiden op het examen VCA. U kunt zich voorbereiden wanneer en waar u maar wilt op uw PC, laptop, tablet of iPad. U hoeft alleen de code in te voeren en u kunt direct aan de gang. Alle vragen moet u juist beantwoorden voordat u naar de volgende vraag kunt. Dit hebben we speciaal gedaan zodat u weet wat het juiste antwoord moet zijn. Deze kennis kunt u gebruiken bij het maken van het echte examen. Met deze e-learning bent u 6 tot 8 uur bezig en dan bezit u alle kennis om het VCA examen positief te kunnen afleggen.

VCA examen

Op meer dan 75 locaties in Nederland kunt u terecht om VCA examen af te leggen. Het VCA basis examen bestaat uit 40 vragen en het VCA VOL en VCU VIL examen bestaat uit 70 vragen. Wilt u slagen dan moet u een minimaal aantal punten halen. Voor iedere goed beantwoorde vraag krijgt u 100 punten. Voor VCA basis moet u minimaal 2580 punten halen en voor VCA VOL en VCU VIL minimaal 4515 punten. Bent u geslaagd, dan is uw VCA diploma 10 jaar geldig.

VCA dagcursus

Toch liever een dagcursus om alles goed op te nemen? Op meer dan 25 locaties in Nederland verzorgen we de VCA dagcursus geheel verzorgd incl. koffie, thee, lunch en het examen. Eén van onze ervaren instructeurs vertelt u alles over de verschillende onderwerpen die worden getoetst tijdens het examen. Tijdens deze dag gaat het over o.a. ladders, steigers, besloten ruimtes, gevaarlijke stoffen, ge- en verbodsborden, wetgeving, gassen, lassen etc. Heel veel stof in één keer, maar onze instructeur weet precies wat er langs komt tijdens het examen.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina