Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA Diemen

Woont of werkt u in Diemen vlakbij Amsterdam, dan kunnen wij u gerust stellen. Ook in Amsterdam heeft in1keerVCA.nl een cursuslocatie voor VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL. Hier kunt u regelmatig terecht voor een VCA dagcursus of een VCA examen. in1keerVCA.nl verzorgt op meer dan 25 locaties in Nederland de VCA cursus en op meer dan 80 locaties VCA examens. in1keerVCA.nl is marktleider op het gebied van VCA dagcursussen en VCA examens. in1keerVCA.nl helpt jaarlijks duizenden kandidaten aan hun VCA diploma. En onze klanten zijn na afloop altijd zeer tevreden. Op de onafhankelijke revieuw site van Feedback company geven onze klanten ons een cijfer 8,6 en beveelt 96% van de klanten ons aan als beste opleider van Nederland.

VCA Basis

Het VCA basis examen telt 40 vragen. Hiervoor krijgt u 60 minuten de tijd om het te maken. Voor deze 40 vragen krijgt u 100 punten per vraag, in totaal 4000 punten. Heeft u 2580 punten gehaald, dan bent u geslaagd. Heeft u gekozen voor een VCA voorleesexamen, dan krijgt u 15 minuten extra tijd voor het examen. VCA Basis is bedoeld voor degenen die operationele werkzaamheden verrichten zoals timmerman, stucadoor, montagemedewerker etc.

VCA VOL

Het VCA VOL en VCU VIL examen telt 70 vragen. Hiervoor krijgt u 75 minuten de tijd om het te maken. Voor deze 70 vragen krijgt u 100 punten per vraag, in totaal 7000 punten. Heeft 4515 punten gehaald, dan bent u geslaagd. Voor VCA VOL en VCU VIL is er geen voorleesexamen mogelijk. Het VCA VOL is bedoeld voor leidinggevende zoals directeuren, werkplaatschefs, voormannen, uitvoerders e.d. Het is dus bedoeld voor degenen die leidinggeven aan andere werknemers. VCU VIL is specifiek voor intercedenten van een uitzendbureau.

Locaties

in1keerVCA.nl heeft meer dan 25 VCA dagcursus locaties en meer dan 80 VCA examenlocaties. Op de dagcursus locaties volgt u een dagcursus met aansluitend het VCA examen. Op de VCA examenlocaties kunt u alleen examen doen al dan niet met een e-learning. U kunt bij in1keerVCA.nl dus in heel Nederland terecht voor een dagcursus en examen.

in1keerVCA.nl
Anthonie Fokkerstraat 45B
3772 MP Barneveld

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina