Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA-examenlocatie Geldermalsen "Walter Mars"

In Geldermalsen maken wij gebruik van de locatie van Walter Mars voor het afnemen van VCA examens. Alle VCA examens zijn hier mogelijk, VCA Basis in 18 talen, VCA Basis voorlees in 17 talen, VCA VOL in 4 talen en VCA VIL in 2 talen. Ook bieden wij de mogelijk om een e-learning te boeken in de Nederlandse taal voor VCA Basis, VCA VOL en VCA VIL. U kunt dan thuis in uw eigen tempo de lesstof doornemen waarmee u de slagingskans verhoogt. Tevens hebben wij VCA lesboeken in diverse talen die u bij het examen mee kunt bestellen. Wij sturen het VCA lesboek dan naar u toe.

Dagcursus

Ziet u het niet zitten om een e-learning te doen en thuis te leren, dan is een VCA dagcursus voor u wellicht geschikt. In Geldermalsen bieden wij niet de dagcursus aan, dit is alleen een examenlocatie. De dichtsbijzijnde VCA cursus locatie is Tiel. Hier worden de VCA dagcursussen geven voor VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL.

In één dag leren onze gedreven instructeurs u de lesstof voor het VCA examen. Ook hier kunt u alle mogelijke VCA examensoorten afleggen. Boekt u bij ons een VCA dagcursus, dan krijgt u altijd een e-learning module om u thuis alvast voor te bereiden. Heeft u de e-learning helemaal doorlopen en onze VCA dagcursus gevolgd? Dan slaagt bijna iedereen in1keer. Mocht u toch niet geslaagd zijn, dan krijgt u van ons een gratis herexamen. Heeft u meerdere medewerkers die tegelijk het VCA diploma willen behalen, dan heeft u de mogelijk om een incompany VCA cursus te organiseren. Onze instructeur komt op uw eigen locatie en ook het VCA examen wordt hier afgenomen.

De locatie

Op onze locatie in Geldermalsen worden de VCA-examens afgenomen door CBEX, een door VCAinfra erkend examenbureau. Het CBEX is gevestigd in Veenendaal en neemt landelijk de VCA-examens voor ons af. Bent u geslaagd dan ontvangt u van ons het VCA-diploma en een VCA-pasje.

Bereikbaarheid

Onze VCA-examenlocatie in Geldermalsen op Bedrijventerrein Hondsgemet ligt strak naast de A15 en de N327 en is goed bereikbaar met de auto. Op eigen terrein is voldoende gratis parkeergelegenheid. Bent u met het openbaar vervoer, dan kunt u uitstappen bij de bushalte aan het Hondsgemet. Daarvandaan is het ongeveer 9 minuten lopen naar onze examenlocatie.

Adres

in1keerVCA.nl
Walter Mars
De Iepenwei 14a
4191 PD Geldermalsen

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina