Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*
Alles
Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

VCA cursus in Tiel

In Tiel gelegen aan de Waal midden in de Betuwe organiseren wij voor u de VCA Basis, VCA Basis groen, VCA VOL of VCU VIL cursus. Vlak bij de afrit van de A15 hebben wij de beschikking of een ruime zaal in de Drumptse Hof. Onze cursussen op één van onze trainingslocaties zijn altijd compleet verzorgd. Wij zorgen voor de koffie, thee en de lunch en u zorgt met z'n allen voor een gezellige en leerzame dag. Aan het einde van dag wordt het examen afgenomen door een onafhankelijk examenbureau. Wilt u liever op uw eigen bedrijf een VCA incompany cursus organiseren dan kunnen wij dit ook voor u regelen.

drumptse Hof - VCA cursus - in1keerVCA.nl

ARBO wet

De ARBO wet is een belangrijk onderwerp in de VCA cursus. In de ARBO wet wordt namelijk de basis gelegd voor de VCA dagcursus. In de ARBO wet staat omschreven wat het beleid en aan welke arbeidsomstandigeheden men moet voldoen. Dit geldt zowel voor werkgevers als voor werknemers.Van de werkgever wordt verwacht dat hij zorgt voor een veilige werkomgeving, voor gezonde werkomstandigheden en dat de werkzaamheden geen gevolgen hebben voor het millieu. Van de werknemer wordt verwacht dat hij zich inzet om zo veilig mogelijk te werken, zich houdt aan veiligheidsprocedures en ter beschikking gestelde veiligheidsmiddelen en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's).

VCA 

VCA staat voor  VGM Checklist Aannemers. VGM staat voor Veiligheid Gezondheid en Millieu.Het VCA Basis vroeger VCA 1 is bedoeld voor mensen met een uitvoerende taak. Het VCA VOL vroeger VCA 2 waarbij VOL staat voor Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden is bedoeld voor leidinggevende en ZZP-ers. Het VCA diploma is geen wettelijk eis van de overheid, maar wordt verplicht gesteld door de opdrachtgever of door de werkgever. Vroeger werdt het VCA diploma vooral veel gevraagd in de aannemerij maar tegenwoordig wordt het op veel meer plaatsen toegepast zoals in de metaalsector, petrochemische industrie, transportsector en in de weg- en waterbouw. Met het VCA diploma bent u in staat onveilige situaties te herkenen en ongevallen te voorkomen. Tevens weet u hoe veilig kunt werk werken met behoudt van uw gezondheid en een schoon millieu.

VCA diploma

Met het VCA diploma kunt u aantonen op de hoogte zijn met de huidige wet- en regelgeving op het gebiedt van Veiligheid, Gezondheid en Millieu. Het VCA VOL diploma geeft aan dat u een leidinggevende functie heeft of dat u als zelfstandige (ZZP-er) werkzaam bent. Het VCA Basis diploma is speciaal voor die werknemers die geen leidinggevende functie hebben.

Cursusdag en examen

Tijdens de cursus gaan we u stap voor stap de kennis overdragen die u nodig heeft om het VCA examen te halen. Als u een VCA cursus bij ons boekt krijgt u daarbij een gratis e-leraning account. Hiermee kunt u alvast thuis de lesstof voorbereiden. Tijdens de cursusdag krijgt u voorbeeld vragen te zien en deze kunt u oefenen. Aan het einde van de cursusdag krijgt u het VCA Basis of het VCA VOL examen wat door een onafhankelijk examenbureau wordt afgenomen op een laptop.

Locatie

Drumptse Hof
De Balije 1
4003GA, Tiel

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina