Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

Nu uw VCA examen afleggen in Hardinxveld-Giessendam

Snel een VCA examen boeken bij in1keerVCA.nl. Alle mogelijkheden zijn bij ons beschikbaar zowel VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL en in meerdere  examentalen. Voor VCA Basis is er ook een VCA voorleesexamen mogelijk. Wilt u vooraf nog leren dan kunt u kiezen voor de VCA e-learning. De e-learning is beschikbaar in het Nederlands, Engels en Pools

E-learning

Onze e-learning is opgebouwd uit diverse hoofdstukken en onderverdeeld in een aantal lessen. Aan het einde van iedere les krijgt u een toets. Op deze manier kunt u de opgedane kennis toetsen en kijken of u de lesstof beheerst. De e-learning bestaat uit tekst, voorbeelden en plaatjes. 

Dagcursus

Wilt u liever een VCA cursus volgen op één van onze dagcursus locaties kies dan voor dagcursus en zoek de dichtsbijzijnde locatie. U kunt terecht op meer dan 20 locaties in Nederland voor de dagcursus. Een ervaren instructeur vertelt u die dag precies wat u moeten weten om het examen succesvol te kunnen afronden. En heeft u de gratis bijgeleverde e-learning van circa 2 uur helemaal gemaaakt, dan krijgt u van on ook nog eens een gratis VCA herexamen mocht u onverhoopt niet slagen.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina