Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA examen in Heerenveen

Ook in Heerenveen kunt u bij in1keerVCA.nl examen afleggen voor VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL. Het examen is mogelijk in alle VCA examen talen die beschikbaar zijn gesteld door VCA Infra. Het examen wordt afgenomen op een computer waarbij u inlogt op de examen omgeving. Iedere examenkandidaat heeft zo zijn eigen examen. Het examen bestaat voor VCA Basis uit 40 vragen en voor VCA VOL en VCU VIL uit 70 vragen. Als u het examen heeft afgerond, ziet u op uw computer gelijk of u geslaagd bent. De volgende werkdag wordt u, als u geslaagd bent, geregistreerd in het Centraal Diploma Register. Hiermee kunt u aantonen dat u een geldig VCA diploma heeft.

VCA dagcursus

Bij in1keerVCA.nl kunt u ook een VCA dagcursus volgen. Een ervaren instructeur vertelt u op deze dag alle feiten die u moet kennen om te kunnen slagen voor uw VCA examen. Tijdens de cursusdag zitten kandidaten van VCA Basis en VCA VOL bij elkaar. De VCA cursudag is incl. koffie, thee en een lunch. Aan het einde van de dag kunt u direct het examen afleggen en weet u direct of u geslaagd bent. Bij in1keerVCA.nl heeft u altijd recht op een gratis VCA herexamen als u onverhoopt niet slaagd. De enige voorwaarde die we hierbij stellen is dat u de gratis e-learning die u bij uw order krijgt helemaal doorlopen heeft.

VCA e-learning

Een andere mogelijkheid is om bij uw examen een VCA cursus e-learning te bestellen. U kunt zich dan thuis online voorbereiden op het examen. Het examen legt u vervolgens af op één van onze examen locaties.

Locatie

Onze locatie in Heerenveen ligt vlak bij het knooppunt A7 - A32 en is dus goed bereikbaar per auto. Op de locatie is ook voldoende parkeergelegenheid.

Stichting Wijkcentrum De As
Weegbree 72
8446 SC Heerenveen

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina