Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels

✅ Nu ook dagcursus in Engels en Hongaars ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA examen - Kampen

Wilt u in Kampen een VCA-examen maken? Dat kan op de examenlocatie van 'Hofstra Trainingen'. Hofstra Trainingen is een bedrijf dat allerlei cursussen aanbiedt, van EHBO tot een cursus om het vaarbewijs te halen. Om de maand wordt hier een VCA-examen afgenomen. U kunt een VCA-VOL-, VCA-Basis- of VCU-VIL-examen maken.

De omgeving

De VCA locatie van Hofstra Trainingen in Kampen bevindt zich op bedrijventerrein Haatland in Kampen. Dit is het grootste bedrijventerrein van Kampen. In de omgeving van Hofstra Trainingen zijn dus veel bedrijven te vinden, vooral op het gebied van industrie en handel. Veel medewerkers van de bedrijven hebben een VCA diploma nodig. Bij in1keerVCA.nl kunt u ook een VCA dagcursus volgen bijvoorbeeld in Zwolle of op 1 van de andere locaties in Nederland.

Bereikbaarheid

De examenlocatie in Kampen is met de auto makkelijker te bereiken dan met het openbaar vervoer. Als u met het openbaar vervoer komt, kunt u vanaf station Kampen een bus nemen naar bushalte Nijverheidsstraat. Vanaf daar moet u nog ongeveer 13 minuten lopen. Als u met de auto komt, kunt u bij de VCA examenlocatie gratis parkeren.

Adres

Hofstra Trainingen
Stoomstraat 7
8263 AT Kampen

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina