Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA examen in Maastricht

Ook in het uiterste zuiden van Nederland in Maastricht neemt in in1keerVCA.nl VCA examens af voor zowel VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL. Op de VCA locatie in Maastricht is het ook mogelijk om een VCA examen in andere talen te doen. Voor VCA Basis is het ook mogleijk om een VCA voorleesexamen te doen. Het VCA Basis examen bestaat uit 40 vragen, het VCA VOL en VCU VIL examen bestaat uit 70 vragen. Voor VCA Basis heeft u een uur de tijd, voor VCA VOL en VCU VIL heeft u een uur en een kwartier de tijd. Heeft u een VCA Basis met voorleesexamen, dan heeft u ook een uur en een kwartier de tijd voor het examen.

VCA incompany

in1keerVCA.nl biedt ook de VCA incompany cursus aan. Tijdens een dagcursus vertelt een ervaren instructeur u alles wat u moet weten voor het VCA examen. Ook het VCA examen wordt afgenomen op uw eigen locatie. Alle kandidaten ontvangen om zich voor te bereiden een gratis e-learning. Hebben ze de e-learning helemaal afgerond en de dagcursus gevolgd, dan hebben ze recht op een gratis VCA herexamen. Alles makkelijk en snel geregeld met in1keerVCA.nl op uw eigen locatie.

VCA Dagcursus

in1keerVCA.nl biedt ook de mogelijkheid om voor individuele personen een dagcursus te volgen. Op onze locatie Sittard-Geleen bieden wij regelmatig de VCA dagcursus aan. Hierop kunnen diverse personen van verschillende bedrijven zich inschrijven. Deze dag wordt geheel voor u verzorgd. Onze ervaren instructeur brengt u deze dag alles bij op het gebied van VCA zodat u zonder zenuwen het VCA examen kunt afleggen.

Locatie

Onze VCA examen locatie in Maastricht is goed bereikbaar vanaf de A2 en de N278. Ook is er voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. Ook met het openbaarvervoer is de VCA examenlocatie in Maastricht goed bereikbaar.

Het Ruweel
Malbergsingel 62
6218 AV Maasstricht

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina