Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

Examenlocatie 'VCA Talen' - Nijmegen

Op onze VCA examenlocatie in Nijmegen kunt u examen doen voor VCA. U kunt uzelf of uw medewerkers hier via in1keerVCA.nl inschrijven voor een VCA-examen. Op deze locatie wordt meerdere keren per maand een VCA-examen georganiseerd. U kunt onderaan deze pagina kijken voor de precieze data.

Dagcursus VCA

Wilt u goed voorbereid een VCA examen maken, dan is een dagcursus wellicht iets voor u. U kunt een VCA dagcursus volgen op 1 van de vele locaties die we hebben in heel Nederland. Dit kan voor VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL. Het VCA examen kunt u afleggen in verschillende VCA examen talen. Voor VCA basis is tevens een VCA voorleesexamen beschikbaar. Een VCA dagcursus op 1 van onze locaties is altijd inclusief koffie, thee en lunch. Tevens doet u aan het einde van de dag examen. Wilt u een dagcursus volgen in de omgeving van Nijmegen, dan u kunt het beste naar Velp bij Arnhem of naar Eindhoven. Of ga voor een incompany VCA cursus in Nijmegen

De omgeving

VCA Talen bevindt zich in de wijk Kerkenbos in Nijmegen. Deze wijk is gebouwd in de jaren 80 en 90. De straten hebben geen straatnamen, maar nummers. Kerkenbos bestaat bijna volledig uit een bedrijventerrein.

Bereikbaarheid

De wijk Kerkenbos ligt vlakbij de A73 en de A326. De examenlocatie is dus vanuit meerdere richtingen goed bereikbaar. U kunt gratis parkeren bij de examenlocatie. Als u met het openbaar vervoer komt, kunt u uitstappen bij bushalte Kerkenbos, op 5 minuten loopafstand van de cursuslocatie.

Adres

VCA Talen
Kerkenbos 1097B
6546 BB Nijmegen

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina