Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA in Uden

VCA e-learning met examen afleggen in Uden kan bij in1keerVCA.nl voor Nederlands, Engels en Pools. Op onze locatie in Uden kunt u terecht voor VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL. Onze locatie in Uden is goed bereikbaar voor onze examenkandidaten die in Noord-Brabant wonen of werken. Bent u op zoek naar een VCA examen bij u in de buurt, dan bent u van harte welkom bij ons.

VCA e-learning

De VCA e-learning bieden wij aan in diverse talen. U kunt thuis de lesstof doornemen wanneer u dat wilt en wanneer u hier tijd voor heeft. Het examen kunt u afleggen als u de lesstof beheerst en u helemaal klaar bent voor het VCA examen. Het e-learning programma is door ons zelf ontwikkeld en sluit perfect aan op het examen. U kunt bijvoorbeeld pas door naar de volgende vraag als de vraag waar u mee bezig bent juist is beantwoord. Op deze manier weet u direct wat het juiste antwoord is en leert u dus van uw fouten.

VCA examen

Alleen een examen afleggen is ook mogelijk. Weet u alles al vanuit uw ervaring, dan kunt u zonder voorbereiding een VCA examen afleggen op 1 van onze locaties in Nederland. In Uden nemen wij alle soorten examens af in alle beschikbare VCA examentalen en ook het VCA voorleesexamen.

Incompany

Heeft u meerdere werknemers die VCA examen willen afleggen, dan kunnen wij dit ook op uw locatie verzorgen in heel Nederland. Thuis leren ze de e-learning en overdag of in de avond nemen wij het examen bij u af. Vanaf 7 personen is dit al interresant voor u.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina