Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*

VCA Deurningen

Woont of werkt u in Deurningen, Almelo, Wierden, Hengelo, Oldenzaal of een andere plaats in deze regio dan kunt u bij in1keerVCA.nl examen doen op onze locatie in Deurningen. Wij nemen het VCA examen af voor VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL. Dit kan in alle beschikbare VCA examen talen die beschikbaar zijn. ook kunt u voor VCA Basis kiezen voor een VCA voorleesexamen. in1keerVCA.nl is één van de grootste VCA opleiders in Nederland met meer dan 25 dagcursus locaties en 80 examenlocaties. in1keerVCA.nl is altijd dichtbij uw woon- of werklocatie bereikbaar.

Examen

Bij in1keerVCA.nl kunt u een VCA examen boeken al dan niet in combinatie met een e-learning. Met een e-learning kunt u zich thuis voorbereiden op het examen. Dit kost u circa 6 - 8 uur en kunt gewoon thuis op uw PC of tablet doen. Het VCA Basis examen duurt een uur. In die tijd moet u 40 vragen beantwoorden. Heeft u een voorleesexamen dan krijgt u 15 minuten extra tijd. Het VCA VOL en VCU VIL examen duurt een één uur en vijftien minuten. In deze tijd moet u 70 vragen beantwoorden. Op ons blog "Hoe ziet het VCA examen eruit?" kunt u zien welke soorten vragen u kunt tegenkomen. Wilt u slagen dan moet u bij VCA Basis 2580 punten halen van de 4000 punten die u kunt krijgen. Bij VCA VOL en VCU VIL moet u minimaal 4515 punten halen van de 7000 punten die u kunt krijgen.

Dagcursus

Ook een dagcursus behoort bij in1keerVCA.nl tot de mogelijkheden. Eén van onze ervaren instructeurs vertelt u op deze dag alles wat u moet weten om het VCA examen met goed gevolg te kunnen afleggen. Volgt u een dagcursus bij in1keerVCA.nl dan krijgt u altijd een gratis VCA herexamen van ons. Het enige wat u hoeft te doen is thuis een korte e-learning van 1,5 - 2 uur maken. Wilt u alvast wat onderwerpen bekijken die over VCA gaan kijk dan eens op onze blog pagina's. in1keerVCA.nl heeft een hoog slagingspercentage door deze aanpak van een korte e-learning in combinatie met een dagcursus. Bijna alle cursisten die de e-learning helemaal hebben doorlopen en de dagcursus hebben gevolgd slagen in 1 keer!

VCA op uw eigen locatie

Heeft u meerdere personen tegelijk dan kunnen we het VCA examen of de VCA dagcursus ook op uw eigen locatie verzorgen. Met onze VCA incompany cursus verzorgen wij dit in heel Nederland. Onze instructeur en onze examinator komt naar u toe om de dagcursus te geven en om het VCA examen af te nemen. Wij regelen alles. De examenruimte moet aan deze voorwaarden voldoen.

 

 

 

Dichtsbijzijnde examens

Op locatie Deurningen
Of zoek een andere locatie
Alles
E-learning + examen
Examen
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina