E-learning in Nederlands, Pools en Engels

VCA Examen in Middenbeemster

Wilt u voor VCA een examen afleggen in Noord Holland dan kunt u u op onze examenlocatie in Middenbeemster terecht. U kunt hier uw examen afleggen voor VCA Basis, VCA VOL of VCA VIL. Tevens is er de mogelijkheid om het VCA in diverse VCA examen talen af te leggen zoals Engels, Frans Spaans etc. Voor VCA Basis heeft u de mogelijkheid om een VCA voorleesexamen te doen. Alle vragen en antwoorden worden dan voorgelezen.

VCA Dagcursus

in1keerVCA.nl biedt op meer dan 20 locaties in Nederland VCA dagcursussen aan. Op alle locaties van ons krijgt u van een ervaren instructeur les en krijgt u alle informatie om in 1 keer te kunnen slagen voor VCA diploma. Woont u in Noodr-Holland dan kunt u op onze locatie in Middenbeemster of in Amsterdam een VCA dagcursus volgen.

VCA Incompany

Wilt u liever een VCA cursus organiseren op u eigen bedrijf dan kunt u de VCA incompany cursus bij ons boeken. Onze instructeur komt naar u toe en op uw eigen locatie in uw eigen omgeving krijgt u de VCA les. Ook het VCA examen wordt op uw eigen locatie afgenomen door een onafhankelijk examenbureau.

Locatie

De VCA locatie in Middenbeemster is goed bereikbaar met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid om uw auto te parkeren. De VCA examenlocatie is bij KAVEL II in een gebouw van de Golfclub.

KAVEL II (Golfclub)
Volgerweg 42
1462 HR Middenbeemster

Dichtsbijzijnde examens

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer
Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina