Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA Examen in Zuidoostbeemster

Wilt u voor VCA een examen afleggen in Noord-Holland, dan kunt u u op onze examenlocatie in Zuidoostbeemster terecht. U kunt hier uw examen afleggen voor VCA Basis, VCA VOL of VCA VIL. Tevens is er de mogelijkheid om het VCA in diverse VCA examen talen af te leggen zoals Engels, Frans, Spaans etc. Voor VCA Basis heeft u de mogelijkheid om een VCA voorleesexamen te doen. Alle vragen en antwoorden worden dan voorgelezen.

VCA Dagcursus

in1keerVCA.nl biedt op meer dan 20 locaties in Nederland VCA dagcursussen aan. Op alle locaties van ons krijgt u van een ervaren instructeur les en krijgt u alle informatie om in 1 keer te kunnen slagen voor VCA diploma. Woont u in Noord-Holland, dan kunt u op onze locatie in Amsterdam een VCA dagcursus volgen.

VCA Incompany

Wilt u liever een VCA cursus organiseren op uw eigen bedrijf, dan kunt u de VCA incompany cursus bij ons boeken. Onze instructeur komt naar u toe en op uw eigen locatie in uw eigen omgeving krijgt u de VCA les. Ook het VCA examen wordt op uw eigen locatie afgenomen door een onafhankelijk examenbureau.

Locatie

De VCA locatie in Zuidoostbeemster is goed bereikbaar met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid om uw auto te parkeren. De VCA examenlocatie is in Buurthuis Zuidoost.

Buurthuis Zuidoost
Middenpad 2
1461 BW Zuidoostbeemster

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina