E-learning in Nederlands, Pools en Engels

VCA examen Ridderkerk

Op onze VCA examenlocatie in Ridderkerk kunt u meerdere keren per week terecht voor een VCA-examen. Elke dinsdag en vrijdag wordt er 's ochtends om 10 uur een examen afgenomen. Elke maandag en woensdag zijn de examens 's middags om 16 uur gepland. Bijna elke donderdag wordt een examen afgenomen om 19 uur. Daarnaast wordt vrijwel elke zaterdag om 10 uur 's ochtends een examen georganiseerd. Het VCA examen kunt u maken voor VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL. Tevens is het mogelijk om het in een ander VCA examentaal af te leggen. Voor VCA Basis kunt u ook kiezen voor een VCA voorleesexamen.

VCA dagcursus

Op onze VCA dagcursus locatie in Rotterdam geven wij iedere week een VCA dagcursus. Dit kan voor VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL. Tijdens de VCA cursus krijgt u uitgebreidt uitleg over alle VCA items door onze ervaren instructeur. Aan het einde van de cursusdag doet u examen voor het VCA diploma. Overdag wordt er gezorgd voor koffie, thee en een lunch.

De omgeving

Pontifex Certificatie bevindt zich aan de Rembrandtweg in Ridderkerk. Aan de overkant van de straat stroomt water. De examenlocatie staat niet op een bedrijventerrein, maar tussen de woonhuizen in.

Bereikbaarheid

Vlak bij de VCA examenlocatie ligt knooppunt Ridderkerk, waar de A15 en de A16 elkaar kruisen. De VCA examenlocatie is dus vanuit verschillende richtingen goed bereikbaar met de auto. Naast het gebouw van Pontifex Certificatie vindt u een parkeerplaats, waar u gratis kunt parkeren. Als u met het openbaar vervoer komt, kunt u uitstappen bij bushalte Rembrandtweg, op 2 minuten loopafstand van de examenlocatie.

Adres

Pontifex Certificatie
Rembrandtweg 257
2981 CZ Ridderkerk

Dichtsbijzijnde examens

E-learning + examen
Examen
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer
Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina