Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels

✅ Nu ook dagcursus in Engels en Hongaars ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA examen Ridderkerk

Op onze VCA examenlocatie in Ridderkerk kunt u elke maand terecht voor een VCA-examen. Het VCA examen is 's avonds en start om 19.00 uur. Het VCA examen kunt u maken voor VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL. Tevens is het mogelijk om het in een ander VCA examentaal af te leggen. Voor VCA Basis kunt u ook kiezen voor een VCA voorleesexamen. Het examen legt u af op een computer in een beveiligde omgeving. U weet na afloop direct of u geslaagd bent.

VCA dagcursus

Op onze VCA dagcursus locatie in Rotterdam geven wij iedere week een VCA dagcursus. Dit kan voor VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL. Tijdens de VCA cursus krijgt u uitgebreid uitleg over alle VCA items door onze ervaren instructeur. Aan het einde van de cursusdag doet u examen voor het VCA diploma. Overdag wordt er gezorgd voor koffie, thee en een lunch.

U kunt ook kiezen voor een incompany cursus waarbij onze deskundige instructeur bij uw bedrijf langskomt. Met deze VCA cursus in Ridderkerk bent u binnen 1 dag opgeleid! 

De omgeving

Onze Cbex examenlocatie bevindt zich aan de Zadelmakerstraat 55 in Ridderkerk. Aan de overkant van de straat stroomt water. De examenlocatie staat niet op een bedrijventerrein, maar tussen de woonhuizen in.

Bereikbaarheid

Vlakbij de VCA examenlocatie ligt knooppunt Ridderkerk, waar de A15 en de A16 elkaar kruisen. De VCA examenlocatie is dus vanuit verschillende richtingen goed bereikbaar met de auto. Bij het gebouw van Invistra vindt u een parkeerplaats, waar u gratis kunt parkeren. Als u met het openbaar vervoer komt, kunt u uitstappen bij bus/tramhalte Donkerslootweg, op 3 minuten loopafstand van de examenlocatie.

Adres

Invistra / Cbex
Zadelmakerstraat 55
2984 CC Ridderkerk

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina