Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

Laden...
Laad meer

VCA examen in Zwolle

Voor een VCA examen in Zwolle kunt u prima terecht bij in1keerVCA.nl. in1keerVCA.nl organiseert landelijk VCA examens en heeft een landelijke dekking. U kunt dus altijd dichtbij uw eigen werk of woonadres een VCA examen afleggen. Voor het VCA basis examen krijgt u een uur de tijd om het examen te maken. Voor het VCA VOL en VCU VIL examen krijgt u een uur en een kwartier de tijd om het examen te maken. In de praktijk is dit meestal ruim voldoende. Heeft u moeite met lezen, dan kunt u bij het VCA Basis examen ook kiezen voor een VCA voorleesexamen. U krijgt dan ook een kwartier extra de tijd om het VCA examen te maken. Het VCA examen is ook beschikbaar in diverse VCA examentalen zoals Engels, Duits, Frans, Pools etc. Ook deze examens kunt u bij in1keerVCA.nl afleggen.

VCA incompany

Heeft u meerdere medewekers die tegelijk hun VCA diploma moeten halen, dan kunt u ons ook uitnodigen om op uw eigen locatie een VCA dagcursus te organiseren. Eén van onze ervaren instructeurs komt op uw eigen bedrijf de VCA cursus verzorgen. Onze VCA incompany cursus is hiervoor op maat gemaakt voor u. Wij kunnen voor alle VCA soorten de incompany VCA cursus verzorgen. Aan het einde van de cursusdag wordt ook het VCA examen op uw locatie afgenomen door een onafhankelijk examenbureau en examenleider.

VCA dagcursus

Heeft u maar enkele medewerkers of kunt u niet alle medewerkers tegelijk missen, dan kunt u uw medewerkers ook inschrijven op één van onze VCA dagcursus locaties. in1keerVCA.nl heeft een landelijk netwerk met VCA cursus locaties waar wij regelmatig een VCA cursus verzorgen voor uw medewerkers. Deze VCA cursus wordt gecombineerd gegeven voor VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL.

Ook in Zwolle hebben we een locatie waar regelmatig een VCA dagcursus wordt verzorgd door middel van openinschrijving. Tijdens deze VCA training ontvangen uw medewerkers uitgebreide uitleg over de VCA examenstof. De dag is geheel verzorgd met koffie, thee en een lunch. Aan het einde van de dag gaan uw medewerkers direct het VCA examen afleggen en weten ze ook direct of ze zijn geslaagd.

Locatie

Onze examenlocatie in Zwolle kunt u met het openbaar vervoer en de auto goed bereiken. De locatie ligt tussen de N757 en de N337 in en is ook vanaf de A12 snel aan te rijden. In de omgeving is er voldoende parkeergelegenheid voor uw auto.

in1keerVCA.nl
Popovstraat 7a (Marslanden - G)
8013 RK Zwolle

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina