Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

VCA Centraal Diploma Register

Wilt u een geldig VCA diploma halen, dan kunt u bij in in1keerVCA.nl examen doen voor VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL. Wij werken samen met een aantal erkende examencentra die het examen voor VCA afnemen na een dagcursus, VCA online training, e-learning of los examen. Nadat u examen heeft gedaan en u bent geslaagd, wordt u geregistreerd in het Centraal Diploma Register. Dit gebeurt meestal de werkdag volgend op het examen. In dit register kan iedereen kijken of u in bezit bent van een geldig VCA certificaat. Door uw achternaam en geboortedatum of het diplomanummer in te vullen, wordt er getoond welke diploma's u in bezit heeft. Hiermee kan de werkgever ook controleren of u in bezit bent van het juiste VCA diploma.

Centraal Diploma Register - in1keerVCA.nl

VCA diploma fraude

Er worden nog steeds VCA examens aangeboden die niet worden afgenomen door 1 van de door SSVV erkende examenbureau's. Dit kost u veel geld omdat het diploma niet geldig is en uw medewerkers geweigerd kunnen worden op een bouwplaats. En uw medewerker moet weer opnieuw examen doen. Vraag dus altijd na welk examenbureau de examens afneemt en controleer dit op de site van VCA.nl. Wordt het examen afgenomen op papier of mondeling, dan is er altijd sprake van fraude. Het officiële examen wordt altijd afgenomen op een computer en een mondeling examen ook, maar dan met behulp van een hoofdtelefoon.

VCA diploma

Een VCA diploma wordt éénmalig verstrekt door het examenbureau. Wel is het mogelijk om een duplicaat aan te vragen. Veel VCA opleiders verstrekken ook een VCA-pasje om in de portemonnee te bewaren. Dit is echter geen officieel bewijsmiddel, maar uw opdrachtgever kan hiermee wel makkelijk controleren of u in het Centraal Diploma Register vermeld staat. Een VCA diploma is 10 jaar geldig.

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina