Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA certificaat

U kunt bij in1keerVCA.nl in 1 keer en in 1 dag uw VCA certificaat halen. Het VCA certificaat is 10 jaar geldig. U kunt een certificaat halen voor VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL. De examens voor het VCA certificaat worden afgenomen door een onafhankelijk examenbureau wat is geacrediteerd door VCA infra. Bent u geslaagd, dan krijgt u van in1keerVCA.nl binnen 2 weken na het examen het VCA certificaat toegestuurd en een pasje. Tevens wordt u direct (1 werkdag) na het examen geregistreerd in het centraal diploma register voor VCA.

in1keerVCA.nl is de opleider voor uw VCA diploma in Nederland. Ook bieden wij het VCA aan in diverse VCA examen talen. Dankzij ons unieke lesprogramma heeft in1keerVCA.nl een hoog slagingspercentage. Alle cursisten die een dagcursus doen krijgen een gratis e-learning account waarmee ze zich kunnen voorbereiden op de VCA cursus. Heeft u de e-learning helemaal gedaan en een dagcursus VCA gevolgd en slaagt u toch niet, dan heeft u bij ons recht op een gratis VCA herexamen.

VCA cursussen

Verreweg de meeste cursisten volgen bij ons een dagcursus VCA. Tijdens de VCA basis dagcursus of VCA VOL dagcursus ontvangt de cursusist infomatie over de diverse onderwerpen die tijdens het examen gevraagd worden. Onderwerpen zoals werken op hoogte met ladders, persoonlijke beschermingsmiddelen en plichten van de werkgever op het gebied van veiligheid worden behandeld en ook worden er voorbeeldvragen doorgenomen. Wilt u een VCA op zaterdag, dan is dit op verschillende locaties ook mogelijk.

Om het VCA certificaat te kunnen halen biedt in1keerVCA.nl diverse cursussen aan om u zelf voor te bereiden op het examen. in1keerVCA.nl biedt de volgende mogelijkheden om een VCA certificaat te halen:

  • VCA online video training met examen en met gratis VCA herexamen*
  • VCA dagcursus met examen en met gratis VCA herexamen*
  • VCA e-learning met examen
  • VCA examen

VCA certificaat halen met e-learning

Wilt u zelf thuis leren en heeft u geen behoefte aan een dagcursus dan kunt u kiezen voor onze VCA cursus e-learning. U krijgt van ons een e-learningaccount waarmee u in uw eigen tempo thuis de lesstof doorneemt. Tijdens het boeken van een e-learning boekt u ook een examen op een door u gewenste datum. Houdt u rekening met ongeveer 6 tot 8 uur studie van de e-learning.

Los VCA examen

Wilt u alleen een VCA examen boeken, dan kunt u bij ons op meer dan 80 locaties terecht in heel Nederland. U kunt een examen boeken in diverse talen en voor de VCA Basis ook in een VCA voorleesexamen. Wij bieden de VCA examens aan in alle standaard talen.

Incompany

Wilt u een VCA examen of cursus organiseren op uw eigen bedrijf of locatie, dan hebben wij voor u de VCA incompany cursus. Onze instructeur komt naar u toe en verzorgt de cursus op uw locatie. Hier wordt na afloop van de cursusdag ook het examen afgenomen zodat uw medewerkers weer in bezit komen van een geldig VCA certificaat.

Gratis herexamen

Boekt u bij in1keerVCA.nl een online video training, dagcursus of incompany dagcursus, dan krijgt u er altijd een online e-learning bij. Deze e-learning kunt u vooraf maken en neemt ongeveer 1,5 uur in beslag. Maakt u de e-learning helemaal en volgt u 1 van de genoemde dagcursussen en slaagt u toch net niet, dan krijgt u van ons een gratis VCA herexamen.

VCA locaties

in1keerVCA.nl heeft meer dan 25 dagcursuslocaties en meer dan 80 examenlocaties in Nederland. Op onze hoofdvestiging in Barneveld hebben wij een video studio voor het geven van de online VCA video trainingen.

in1keerVCA.nl simpel, snel makkelijk!

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina