Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA-cursus in Culemborg

Wilt u zo snel mogelijk een VCA-diploma behalen in Culemborg? Of is uw VCA-certificaat bijna verlopen en heeft u dus een nieuw certificaat nodig? Heeft u een bedrijf in Culemborg en wilt u uw medewerkers een VCA-cursus laten volgen? Kies dan voor de eendaagse VCA-cursus van in1keerVCA.nl. Graag komen onze deskundige instructeurs naar jullie toe in Culemborg voor een incompany-cursus, om jullie in 1 dag op te leiden voor het examen.

Gratis herkansing

Natuurlijk haalt bij ons bijna iedereen het examen in de eerste keer: wij hebben niet voor niets een slagingspercentage van 87% voor ons VCA-Basis-examen. Daarnaast bieden wij een gratis e-learning aan aan elke cursist, zodat iedereen goed voorbereid naar de cursus komt en het examen kan halen. Maar mocht u toch het examen niet in de eerste keer halen, dan bieden wij een gratis herkansing aan.*

Locatie

Zoals eerder genoemd, komt de instructeur graag naar jullie toe om een incompany-training te geven. Heeft u echter niet genoeg ruimte op uw bedrijf om een incompany-training te organiseren of zijn er maar een paar medewerkers die de cursus moeten volgen? Dan kunnen zij de cursus ook op een van onze cursuslocaties met een open inschrijving volgen. De locatie die voor jullie het dichtst in de buurt is, is onze cursuslocatie in De Bilt of Tiel.

De Bilt

In De Bilt geeft in1keerVCA.nl  een keer per maand cursussen in Cultuur- & Vergadercentrum H.F. Witte. Deze locatie is goed bereikbaar met de auto en voor het Vergadercentrum is er ruimte om gratis te parkeren. Ook met het openbaar vervoer is deze locatie goed te bereiken. Bushalte Alfred Nobellaan is op 6 minuten loopafstand van de cursuslocatie.

Cultuur- & Vergadercentrum H.F. Witte

Henri Dunantplein 4

3731CL De Bilt

Tiel

In Tiel geeft in1keerVCA.nl cursussen op locatie 'Drumptse Hof''. 'Drumptse Hof' is met de auto goed bereikbaar: de locatie ligt op vijf minuten rijden van afslag 33 Tiel aan de A15. Vanaf station Tiel bent u met de bus in een kwartiertje op de cursuslocatie. Lopend doet u er 20 minuten over en met een OV-fiets, die u kunt huren op het station, 5 minuten.

Drumptse Hof Wijkcentrum

De Balije 1

4003 GA  Tiel

 

*Om recht te hebben op deze gratis herkansing moet u de dagcursus gevolgd hebben en het e-learningprogramma volledig doorlopen hebben.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina