E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

VCA-cursus in Culemborg

Wil je zo snel mogelijk een VCA-diploma behalen in Culemborg? Of is je VCA-certificaat bijna verlopen en heb je dus een nieuw certificaat nodig? Heb je een bedrijf in Culemborg en wil je je medewerkers een VCA-cursus laten volgen? Kies dan voor de eendaagse VCA-cursus van in1keerVCA.nl. Graag komen onze deskundige instructeurs naar jullie toe in Culemborg voor een incompany-cursus, om jullie in 1 dag op te leiden voor het examen.

Gratis herkansing

Natuurlijk haalt bij ons bijna iedereen het examen in de eerste keer: wij hebben niet voor niets een slagingspercentage van 87% voor ons VCA-Basis-examen. Daarnaast bieden wij een gratis e-learning aan aan elke cursist, zodat iedereen goed voorbereid naar de cursus komt en het examen kan halen. Maar mocht je toch het examen niet in de eerste keer halen, dan bieden wij een gratis herkansing aan.*

Locatie

Zoals eerder genoemd, komt de instructeur graag naar jullie toe om een incompany-training te geven. Heb je echter niet genoeg ruimte op je bedrijf om een incompany-training te organiseren of zijn er maar een paar medewerkers die de cursus moeten volgen? Dan kunnen zij de cursus ook op een van onze cursuslocaties met een open inschrijving volgen. De locatie die voor jullie het dichtst in de buurt is, is onze cursuslocatie in De Bilt of Tiel.

De Bilt

In De Bilt geeft in1keerVCA.nl  een keer per maand cursussen in Cultuur- & Vergadercentrum H.F. Witte. Deze locatie is goed bereikbaar met de auto en voor het Vergadercentrum is er ruimte om gratis te parkeren. Ook met het openbaar vervoer is deze locatie goed te bereiken. Bushalte Alfred Nobellaan is op 6 minuten loopafstand van de cursuslocatie.

Cultuur- & Vergadercentrum H.F. Witte

Henri Dunantplein 4

3731CL De Bilt

Tiel

In Tiel geeft in1keerVCA.nl cursussen op locatie 'Drumptse Hof''. 'Drumptse Hof' is met de auto goed bereikbaar: de locatie ligt op vijf minuten rijden van afslag 33 Tiel aan de A15. Vanaf station Tiel bent u met de bus in een kwartiertje op de cursuslocatie. Lopend doet u er 20 minuten over en met een OV-fiets, die u kunt huren op het station, 5 minuten.

Drumptse Hof Wijkcentrum

De Balije 1

4003 GA  Tiel

 

*Om recht te hebben op deze gratis herkansing moet je de dagcursus gevolgd hebben en het e-learningprogramma volledig doorlopen hebben.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina