Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA Den Helder

Ook in de Marinestad Den Helder is een VCA diploma onmisbaar in de bouw, scheepsbouw, staalbouw of wegenbouw. Wilt u een VCA diploma halen voor VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL, dan kunt u bij in1keerVCA.nl een VCA cursus boeken. Goedkoop, snel en met een hoog slagingspercentage! in1keerVCA.nl werkt met een uniek concept. Bij elke dagcursus die u boekt, krijgt u een korte gratis e-learning. Maakt u deze e-learning helemaal af en volgt u een VCA dagcursus, dan ontvangt van ons een gratis VCA herexamen. Onze ervaring is echter dat als je de e-learning hebt gemaakt, bijna iedereen in 1 keer slaagt!

Soorten VCA examens

in1keerVCA.nl biedt alle beschikbare soorten VCA examens aan op de site. Voor VCA Basis kunt u kiezen uit 18 talen, een voorleesexamen en de VCA groen versie. Voor VCA VOL kunt u kiezen uit 3 talen en voor VCU VIL kunt u kiezen uit 2 talen. Om te kunnen slagen moet u een minimaal aantal punten behalen. Voor VCA Basis kunt u 4000 punten halen voor 40 vragen en bent u geslaagd als u minimaal 2580 punten heeft. Voor VCA VOL en VCU VIL kunt u 7000 punten halen voor 70 vragen en bent u geslaagd als u minimaal 4515 punten heeft.

VCA op uw eigen locatie

in1keerVCA.nl biedt voor alle bedrijven in Nederland de mogelijkheid om een VCA cursus te boeken op uw eigen bedrijf of locatie. Tijdens deze VCA incompany cursus komt onze instructeur naar u toe. U hoeft alleen te zorgen voor koffie en eventueel een lunch. Wij regelen de rest voor u. Onze ervaren instructeur vertelt uw werknemers alles wat ze moeten over de VCA. Ook hier krijgen alle werknemers vooraf een gratis e-learning en dus een gratis herexamen als ze niet in 1 keer slagen. Ook het VCA examen wordt op uw eigen locatie afgenomen door een onafhankelijk examenbureau. Hiervoor moet de locatie wel aan een aantal voorwaarden voldoen.

Over in1keerVCA.nl

in1keerVCA.nl is een landelijk werkende VCA opleider voor VCA cursussen met een landelijke dekking met meer dan 25 cursuslocaties zodat u altijd in de buurt terecht kunt. Ook kunt u op meer dan 80 locaties het VCA examen afleggen waarmee in1keerVCA.nl één van de grootste VCA opleiders in Nederland is. 98% van de klanten beveelt in1keerVCA.nl aan op de onafhankelijke revieuw site Feedback Company en geeft in1keerVCA.nl een gemiddeld cijfer van 8,6.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina