Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA cursus in Gelderland

In de provincie Gelderland is de hoofdlocatie van in1keerVCA.nl gevestigd. Wij zijn met ons hoofdkantoor gevestigd in Barneveld en vanuit deze locatie word voor u de VCA cursus en het VCA examen geregeld. Boekt u bij ons een VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL, dagcursus, e-learning, examen of een VCA online training, dan regelen wij vanuit ons kantoor in Barneveld de reservering van de locaties, de lunch, het examen en een instructeur. Wij doen er alles aan om dit zo optimaal voor u te regelen.

In heel Nederland hebben we meer dan 25 dagcursuslocaties, meer dan 80 examenlocaties en 1 video studio in Barneveld voor de online video training. in1keerVCA.nl is dan ook één van de grootste aanbieders van VCA cursussen en VCA examens. En met succes. Dankzij het door ons zelf ontwikkelde e-learning programma wat iedere cursist bij een dagcursus krijgt, hebben wij een enorm hoog slagingspercentage. Wij beloven u zelfs een gratis VCA herexamen als niet in 1 keer slaagt*.

VCA Locaties

In Gelderland heeft in 1keerVCA.nl verschillende cursus- en examenlocaties. O.a in Barneveld, Velp en Apeldoorn zijn er cursus of examenlocaties. U kunt bij in1keerVCA.nl in heel Nederland terecht voor een VCA cursus of VCA examen. Op alle locaties voldoen wij aan de eisen die gesteld worden door de overheid en het examencentrum.

Gratis herexamen

Wilt u ook in aanmerking komen voor een gratis VCA herexamen, boek dan de dagcursus of de online video training. Voordat u de cursus volgt, maakt u de e-learning helemaal in ongeveer 2 uur. Daarna volgt u de cursus. Slaagt u dan niet, dan krijgt u van ons een gratis VCA herexamen.

VCA Examen

Het VCA examen wordt afgenomen op een laptop die door het examenbureau worden meegebracht. Hier staat de juiste software op zodat u direct kunt beginnen met het examen. Het examen voor VCA Basis bestaat uit 40 vragen en het VCA VOL en VCU VIL bestaat 70 vragen. Heeft u het examen klaar, dan weet u direct of u wel of niet geslaagd bent. Voor VCA Basis bent u geslaagd als u 2580 punten heeft van de 4000 punten die u kunt halen. Voor VCA VOL kunt u 7000 punten halen en bent u geslaagd als u 4515 punten heeft gehaald.

*zie voorwaarden

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina