Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA-cursus in Leerdam

Een cursus op uw eigen locatie in Leerdam. Alle werknemers komen gewoon naar het bedrijf toe. De instructeur neemt alle benodigdheden mee, dus geen gedoe. De examinator komt op uw locatie het examen afnemen. Het enige waar u voor hoeft te zorgen is een geschikte cursusruimte en eventueel een lunch. Wie wil dat nu niet? Bij in1keerVCA.nl kunt u úw incompany-cursus boeken. Het maakt niet uit waar in Nederland uw bedrijf zich bevindt of wat voor bedrijf u heeft.

Locatie

Klinkt dit allemaal heel mooi, maar heeft u op uw eigen locatie niet genoeg ruimte voor een VCA-cursus? Of zijn er maar één of twee mensen die de cursus moeten volgen, zodat een incompany-cursus voor u niet voordeliger is? Dan kunt u of kunnen uw medewerkers de cursus ook op een van onze locaties volgen! De cursusplaats die het dichtst bij Leerdam ligt, is Tiel. Als u alleen examen doet, kan dat ook op onze examenlocatie in Geldermalsen. Daar kunt u echter niet de dagcursus volgen.

Tiel

De cursussen in Tiel vinden plaats op locatie 'Drumptse Hof'.

https://www.in1keervca.nl/uploads/Locatie/Drumptse%20Hof%20Tiel.jpg

'Drumptse Hof' is een wijkcentrum en zalencentrum dat op 5 minuten rijden vanaf afslag 33 Tiel aan de A15 ligt.  'Drumptse Hof' is op 20 minuten loopafstand van station Tiel. Ook is het mogelijk om op het station een OV-fiets te lenen, waarmee u binnen 5 minuten op de cursuslocatie kunt zijn.

Drumptse Hof Wijkcentrum

De Balije 1

4003 GA  Tiel

Gratis herkansing

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen het examen kan halen, na ons e-learningprogramma doorlopen te hebben en onze dagcursus gevolgd te hebben. Daarom bieden wij aan iedereen die tóch zijn examen niet haalt een gratis herexamen aan. Dit herexamen kan geboekt worden op een datum en plaats naar keuze.*

*Deze gratis herkansing is alleen van toepassing als de cursist het volledige e-learningprogramma doorlopen heeft en de dagcursus gevolgd heeft.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina