Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA-cursus in Leeuwarden

Woont of werkt u in Leeuwarden of in de buurt van Leeuwarden? En heeft u een VCA-diploma nodig? Volg dan de cursus van in1keerVCA.nl! Wij bieden cursussen aan voor VCA-Basis, VCA-VOL en VCU-VIL. Op onze cursuslocatie in Leeuwarden verzorgen we een volledige dagcursus, inclusief lunch. Aan het einde van de dag wordt het examen afgenomen door een extern examenbureau. Dit examen wordt afgenomen op een laptop. De cursisten zien na het maken van het examen direct hun score op het beeldscherm.

Voorafgaand aan de dagcursus krijgen alle cursisten inloggegevens voor een e-learningprogramma toegestuurd, zodat zij zich van tevoren alvast vertrouwd kunnen maken met de stof. Als de cursisten de dagcursus gevolgd hebben én het volledige e-learningprogramma doorlopen hebben en dan toch nog zakken voor het examen, krijgen zij van ons een gratis herexamen op een datum en locatie naar keuze.

Locatie

Onze cursus in Leeuwarden wordt gegeven in kerkgebouw 'De Fontein'. In kerkgebouw 'De Fontein' worden op zondag kerkdiensten gehouden, maar doordeweeks zijn de zalen in 'De Fontein' te huur. in1keerVCA.nl geeft hier gemiddeld 1 keer per twee maanden cursussen.

https://www.in1keervca.nl/uploads/Locatie/Kerkgebouw%20De%20Fontein%20Leeuwarden.jpg

Kerkgebouw 'De Fontein' ligt vlakbij de N355 en is met de auto dan ook goed bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer is deze locatie goed bereikbaar. Er zijn meerdere bushaltes op minder dan 10 minuten loopafstand. Bushalte Eebrug is het dichtst bij op 1 minuut loopafstand. Vanaf station Leeuwarden rijden om de paar minuten rechtstreekse bussen naar de dichtstbijzijnde bushaltes.

Kerkgebouw ‘De Fontein’

Goudenregenstraat 77

8922 CP Leeuwarden

Incompany

Heeft u een bedrijf in Leeuwarden of in de buurt van Leeuwarden en hebben een aantal van uw werknemers een VCA-diploma nodig? Organiseert u de cursus liever op uw eigen locatie? Dan kunt u ook een incompany-cursus boeken bij in1keerVCA.nl. Onze instructeurs rijden het hele land door om deze cursussen te geven. De instructeur neemt alle benodigde spullen mee; het enige waar u voor hoeft te zorgen is een geschikte examenruimte en eventueel de lunch. Aan het eind van de dag komt een examinator van een extern examenbureau om de examens af te nemen.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina