Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*
Alles
Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

VCA-cursus Oegstgeest

Eind 2019 wordt in Oegstgeest Bedrijventerrein De Boeg geopend: het eerste gasloze bedrijventerrein van Nederland! Waar bedrijven zijn, zijn ook vaak mensen met een VCA-diploma nodig. Mensen die in het bezit zijn van een VCA-diploma weten namelijk hoe zij veilig moeten werken, wat erg belangrijk is op plaatsen of bij bedrijven waar gevaarlijke of risicovolle werkzaamheden worden uitgevoerd.

Woont of werkt u in Oegstgeest of in de omgeving van Oegstgeest? Doet u risicovol werk? Dan hebt u een VCA-diploma nodig! Bij in1keerVCA.nl hebt u dit diploma zo gehaald: u volgt een dagcursus en maakt daarna gelijk het examen. Als u het examen gehaald hebt, bent u weer voor de komende 10 jaar klaar!

Hebt u een bedrijf en hebben meerdere van uw medewerkers een VCA-diploma nodig? Dan kunt u het beste kiezen voor de incompany-training van in1keerVCA.nl. Een van onze instructeurs komt dan naar uw locatie om de VCA-cursus te geven. De instructeur kan alle benodigde middelen meenemen, ook een beamer. Het enige waar u voor hoeft te zorgen, zijn een internetverbinding, koffie en thee en eventueel een lunch. Aan het einde van de dag komt een examinator van een extern examenbureau naar uw locatie toe om daar het examen af te nemen. Klinkt dit goed? Check dan eerst of uw locatie voldoet aan de voorwaarden voor een examenruimte en vraag als dat in orde is een offerte voor úw incompany-cursus aan.

Locatie

Hebt u geen ruimte hebben op uw bedrijf of school in Oegstgeest? Of zijn er maar een paar medewerkers die een VCA-diploma nodig hebben, zodat een incompany-cursus voor u geen geschikte optie is? Dan kunt u de cursus ook op een van onze cursuslocaties volgen. Voor die cursussen kunt u zo weinig of zoveel mensen inschrijven als u maar wilt, zolang het totale aantal cursisten per cursus maar niet boven de 16 uitkomt. Voor u is de VCA-cursus in Leiderdorp het meest dichtbij.

In Leiderdorp geeft in1keerVCA.nl cursussen in de Scheppingskerk. De Scheppingskerk ligt in de wijk Zijlkwartier. Op 5 minuten loopafstand ligt het park Houtkamp, waar u in de pauzes eventueel een frisse neus kunt halen. De Scheppingskerk is met de auto goed bereikbaar vanaf de A4. Bij de kerk is gratis parkeergelegenheid. Als u met het openbaar vervoer komt, kunt u uitstappen bij bushalte Winkelhof, op 7 minuten loopafstand van de cursuslocatie.

Scheppingskerk
Van Poelgeestlaan 2
2352 TD Leiderdorp

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina