Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA Velsen-Noord

Velsen-Noord maakt samen met Velsen-Zuid onderdeel uit van de gemeente Velsen. Velsen-Noord ligt boven het Noorzeekanaal, terwijl Velsen-Zuid er onder ligt. Velsen-Noord kent een grote industriële sector waaronder Tata Steel, Van Gelder, Vattenfall, Lindegas en vele andere grote en kleine ondernemingen. Bij al deze bedrijven is veiligheid, gezond en millieu een steeds groter en belangrijker onderdeel van de bedrijfsvoering. Ook zijn veel van deze bedrijven VCA gecertificeerd of maken ze gebruik van VCA gecertificeerde ondernemingen. Bij VCA gecertificeerde ondernemingen moet ook alle werknemers een VCA diploma hebben. in1keerVCA.nl zorgt ervoor dat uw medewerkers snel hun VCA Basis of VCA VOL diploma kunnen halen door middel van onze VCA cursus. Dat kan bij ons in 1 keer en in 1 dag!

VCA Cursus

in1keerVCA.nl heeft al jarenlang ervaring met het geven van VCA trainingen. We doen dit door middel van open inschrijvingen op 1 van onze ruim 25 locaties of door middel van een VCA incompany cursus bij onze opdrachtgever op locatie. Door onze unieke aanpak behalen wij al jarenlang een slagingspercentage wat ruim boven het landelijk gemiddelde ligt. Als cursisten die bij in1keerVCA.nl een dagcursus volgen, krijgen hierbij een korte e-learning met de belangrijkste toetsitems. Deze e-learning kunt u in 1-2 uur afgerond hebben. Heeft u de e-learning afgerond en een dagcursus gevolgd, dan heeft u altijd recht op een gratis VCA herexamen.

Locaties

Woont of werkt u in de regio Velsen, dan kunt u voor de VCA dagcursus terecht in Amsterdam of Middenbeemster. Op deze twee locaties organiseren we regelmatig de VCA dagcursus voor VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL. Ook kunt u op deze locaties terecht voor een VCA examen of e-learning + examen. Bij onze dagcurssusen is altijd koffie, thee, lunch en het examen in de prijs inbegrepen.

VCA examen

Na een dagcursus kunt u gelijk examen doen. Alle examens worden afgelegd op een computer. Iedere kandidaat heeft een ander examen. Het is niet toegestaan om tijdens het examen persoonlijke spullen op uw tafel te hebben. Ook is het niet toegestaan een apparaat bij u te hebben dat contact kan hebben met internet zoals telefoons of een smartwatch. Het VCA Basis examen bestaat uit 40 vragen en het VCA VOL en VCU examen uit 70 vragen. Voor elke vraag kunt u 100 punten krijgen. Voor VCA Basis bent u geslaagd als u 2580 punten heeft. Voor VCA VOL en VCU VIL bent u geslaagd als u 4515 punten heeft.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina