Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA cursus in Venlo

Venlo, gelegen in het uiterste noorden van de provincie Limburg, is een echte handels-, transport- en industriestad en grenst direct aan Duitsland en aan het Rurhgebied. Venlo ligt op de rechter oever van de Maas en telt talrijke bedrijventerreinen. Venlo is verder een belangrijk spoorwegknooppunt voor de Spoorlijnen Nijmegen - Venlo, Venlo - Eindhoven, Maastricht - Venlo en de internationale spoorlijn Viersen - Venlo.

Wilt u op uw bedrijf in Venlo een VCA cursus organiseren voor uw medewerkers, dan kunnen wij u de VCA incompany cursus aanbieden. Tijdens deze cursus, waarbij onze ervaren instructeur bij u op locatie komt, vertellen wij u alles over de inhoud van de VCA cursus zodat u aan het einde van de dag het VCA examen kunt doen. De VCA incompany cursus kunt u doen voor VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL. Aan het einde van de cursusdag wordt het VCA examen afgenomen door een onafhankelijk examenbureau. De examinator van dit bureau neemt alles mee wat nodig is voor het examen: laptops en een 4G router voor internet.

VCA Cursus bij in1keerVCA.nl

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om op één van de locaties van in1keerVCA.nl uw VCA dagcursus te volgen. Op alle locaties wordt de VCA Basis, de VCA VOL en VCU VIL training verzorgd inclusief het examen. Tijdens de cursusdag zorgen wij voor koffie, thee en een lunch. 

Locatie:

in1keerVCA.nl
Gemeenschapscentrum Lievendaal
Lievendaalseweg 3
5652 SB Eindhoven

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina