Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA VOL voorleesexamen

Is er ook voor VCA VOL een voorlees examen mogelijk? Deze vraag wordt vaak gesteld aan ons en dit zou een uitkomst zijn voor mensen die VCA VOL moeten hebben, maar slecht kunnen lezen. VCA Infra, de organisatie die de VCA examens afneemt, vindt echter dat zij goede redenen hebben om dit niet te doen. VCA VOL is bedoeld voor operationeel leidinggevende. Zij zijn in het bijzonder er voor verantwoordelijk dat de taken op het gebied van de arbeidsomstandigheden goed geregeld zijn. Dit in tegenstelling tot operationele medewerkers die alleen VCA Basis nodig hebben.

Taken leidinggevende

Een belangrijke taak van een leidinggevende is dat zij informatie die zij krijgen juist moeten kunnen intepreteren en vervolgens deze informatie juist moeten kunnen toepassen en moeten kunnen instrueren aan de operationele medewerkers. Een leidinggevend moet kunnen werken met verschillende documenten zoals offertes, werkorders, veiligheidsinstructies, VGM-plan, werkvergunning, bedrijfsprocedures en gebruiksaanwijzingen van bijvoorbeeld machines.

Lezen bij VCA VOL

Het is dus belangrijk dat een leidinggevende goed kan lezen. Dit is dan ook de reden dat het VCA VOL examen niet als voorleesexamen beschikbaar is. Een examenkandidaat moet kunnen lezen op taalniveau 2F.

Alternatief

Red u het toch niet om te slagen voor uw VCA VOL examen dan biedt in1keerVCA.nl u de mogelijkheid om een VCA 1 op 1 cursus te volgen. U krijgt dan alleen, de hele dag les van onze instructeur en oefent uitgebreidt examenvragen en de lesstof. Hoewel dit een prijzige cursus is is het slagingspercentage bijna 100%.

ZZP-ers

Ook ZZP-ers moeten een VCA VOL diploma hebben als ze willen werken voor een VCA bedrijfsgecertificeerde opdrachtgever.

 

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina