Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*
Alles
Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

VCA-cursus in Zevenaar

Woont of werkt u in Zevenaar? En hebt u een VCA-diploma nodig? Of hebt u een bedrijf in Zevenaar of omgeving en hebben uw werknemers een VCA-diploma nodig? Boek dan een dagcursus bij in1keerVCA.nl.

Incompany

Is er een groep medewerkers die een VCA-diploma moet halen? Dan komen de instructeurs van in1keerVCA.nl graag naar uw bedrijf toe om een incompany-cursus te geven. Het enige waar u dan voor hoeft te zorgen is een internetverbinding, koffie en thee, eventueel een lunch en een geschikte examenruimte. Aan het einde van de dag komt een examinator van een extern examenbureau naar uw bedrijf toe om het examen af te nemen.

Onze cursuslocatie

Als u de cursus op een van onze locaties wilt volgen, is dat natuurlijk ook mogelijk. De dichtstbijzijnde locatie is voor u onze locatie in Velp. Daar geven wij cursussen in Parkstaete Zalencentrum.

Parkstaete Zalencentrum is met de auto goed te bereiken vanaf de A12. Bij het zalencentrum kunt u gratis parkeren. U kunt onze cursuslocatie in Velp ook met het openbaar vervoer bereiken door vanaf station Arnhem Velperpoort een stadsbus te nemen naar bushalte Emmastraat. Dan moet u nog 2 minuten lopen om bij het zalencentrum te komen.

Parkstaete Zalencentrum v.o.f.
Parkstraat 3B
6881 JA Velp (bij Arnhem)

De cursusdag

De VCA-cursus begint op de cursuslocaties van in1keerVCA.nl altijd om 8 uur. Als de VCA-cursus op uw locatie wordt gegeven is het mogelijk om het aanvangstijdstip te verschuiven, mocht u dat graag willen. Het examen begint om kwart over 4 's middags. Het examen wordt gemaakt op een laptop en na het inleveren van het examen ziet u dan ook direct of u geslaagd bent of niet. Als u niet geslaagd bent, krijgt u van in1keerVCA.nl een gratis herkansing aangeboden, mits u de dagcursus gevolgd hebt en de e-learning, die bij elke boeking van een dagcursus aangeboden wordt, volledig doorlopen hebt.

Wilt u meer weten over hoe een cursusdag bij in1keerVCA.nl ingevuld wordt? Lees dan onze blog over het programma van de VCA-cursusdag.

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina