Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA Zwijndrecht

Woont u in Zwijndrecht of werkt u in de omgeving van Zwijndrecht en heeft u werk waarbij een VCA diploma een must is, dan kunt u bij in1keerVCA.nl uw VCA diploma halen. in1keerVCA.nl is een van de grootste VCA opleiders van Nederland. Heeft u een VCA Basis of VCA VOL cursus nodig, dan kunt u bij ons op meer dan 25 locaties terecht voor een VCA dagcursus. Onze dichtsbijzijnde trainigslocatie voor Zwijndrecht is Rotterdam. Bijna wekelijks organiseren wij hier een VCA training, Onze ervaren VCA instructeur begeleidt u deze dag door de VCA stof zodat u aan het einde van dag in 1 keer uw VCA certificaat kunt halen.

VCA Basis of VOL

Heeft u een leidinggevende rol binnen uw bedrijf, dan moet u VCA VOL hebben. Ook als u ZZP-er bent, dient u in bezit te zijn van een VCA VOL certificaat. Alle verdere operationeel meewerkende personen moeten een VCA Basis diploma hebben. Voor VCA Basis is het ook mogelijk een VCA Basis groen te doen. Dit is met name bedoeld voor medewerkers die werkzaam zijn in de groen- en hoveniers sector. Voor VCA Basis bestaat er de mogelijkheid om een VCA voorleesexamen te maken. Dit is speciaal voor mensen die moeite hebben met begrijpend lezen. U krijgt voor dit VCA examen ook 15 minuten extra de tijd.

Het VCA examen

Voor het VCA VOL examen krijgt u 75 minuten de tijd. In deze 75 minuten moet u 70 vragen beantwoorden. Voor de 70 vragen krijgt u 7000 punten. U bent geslaagd als u minimaal 4515 punten heeft gehaald. Voor het VCA Basis examen krijgt u 60 minuten de tijd. In deze 60 minuten moet u 40 vragen beantwoorden. U bent geslaagd als u minimaal 2580 punten heeft gehaald. Het VCA examen is mogelijk in alle beschikbare VCA examen talen.

VCA incompany

Het is voor in1keerVCA.nl ook mogelijk om een VCA cursus bij u op uw eigen locatie te geven. Uw medewerkers krijgen dan in hun eigen omgeving les van onze ervaren instructeur. Tijdens deze VCA incompany cursus wordt alles door ons geregeld. Ook na de cursus, als het examen plaatsvindt, hoeft u niets te regelen.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina